03 / 05 / 2024

Düzcede ihale edilen fabrika

Düzcede ihale edilen fabrika

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan 18.358,53 metrekare yüzölçümüne sahip olan fabrika Düzce 4. İcra Dairesi tarafından 15 Ocak 2015 günü saat 11:00 ile 11:10'da ihaleye sunuluyor.

İslam Memiş altın için alım fırsatını açıkladı! Altın almayı düşünenler telaffuz edilen bu rakama dikkat! 

Rekor üstüne rekor kıran altın fiyatlarında düşüş başlayınca pek çok kişi de altının alım fırsatı verip vermediğini merak etmeye başladı. Peki altın alım fırsatı veriyor mu? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in konu ile ilgili açıklamaları...

Antalya Kaş'ta 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı 8'inci kez iptal edildi!

Antalya'nın turizm merkezlerinden Kaş ilçesinde, aralarında yabancılara da ait olduğu tespit edilen 3 bin 719 kaçak yapının yıkımı için düzenlenen ihale, 8'inci kez iptal edildi.

Türk Kızılayı, Bahçelievler'deki iş yerini kiraya veriyor! Megakentte dükkan arayanlar dikkat! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan dükkanı ihale ile kiraya veriyor. Peki Bahçelievler'de yer alan dükkanın kirası ne kadar? İşte ayrıntılar...

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

Milli Emlak'tan uygun fiyatlı arsa ihalesi: Büyük fırsat kaçırılmamalı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı arsalar, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kırşehir'in Akçakent ilçesinde satışa çıkarılan bir arsa için düzenlenecek ihale, dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Tahmin edilen ihale bedeli ₺5.000,00 olarak belirtilmiş.

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

Yargıdan kilometresi düşürülen araç için karar!

Ankara 19’uncu Asliye Mahkemesi kilometresi düşürülen araçlar için emsal bir karar verdi. Mahkeme kilometresini usulsüz düşürdüğü tespit edilen otomobil satıcısının oluşan 8 bin liralık değer kaybını müşteriye ödemesine hükmetti.

Milli Emlak o ilde 10 bin 200 TL'ye konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Ekim ayı ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ilanlar arasında Çankırı'daki konut imarlı arsa da yer alıyor.

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya konut imarlı arsa hissesi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son Yayımlanan ilanlar arasında Ankara'daki konut imarlı arsa da yer alıyor.

Emlak Konut GYO Balıkesir projesi için 825 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Konya'da 52 bin 100 liraya konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül ayındaki ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Tekirdağ'da 20 bin 625 liraya arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak Tekirdağ'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Çeşme'de satılık arsa arayanlar dikkat! Milli Emlak Çeşme'de imarlı arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak İzmir'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Düzcede ihale edilen fabrika Haberi

Düzcede ihale edilen fabrika

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan 18.358,53 metrekare yüzölçümüne sahip olan fabrika Düzce 4'üncü İcra Dairesi tarafından 6 milyon 404 bin 369 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Satışa konu olan fabrika hali hazırda kullanılmamakta ve kapalı vaziyette bulunmaktadır. Taşınmazın ihalesi açık arttırma usulüyle yapılacaktır.


Bahse konu olan taşınmaz Düzce Belediyesi mezat salonunda satışa çıkacaktır. Taşınmazın değeri içerisinde bulunan arazi değeri, bina değeri, yeşil alan, parke taş alan değeri, beton saha değeri ve makine değerinin toplamı sonucu belirlenmiştir.


İhale İlanı 



Taşınmazın Özellikleri; 

Düzce İli Merkez İlçesi Cilt no:16, 251 ada 2 No'lu parselde kayıtlı olan Beyköz Köyü Mevkii'nde yer alan fabrika ve arsası satışa konudur.


Kıymeti: 6.404.369,90

1.Satış Günü: 15/01/2015 günü 11:00 ile 11:10 arası

2. Satış Günü: 10/02/2015 günü 11:00 ile 11:10 arası


Satış şartları:


1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır....