17 / 05 / 2024

düzcede tmsfye devredilen şirketler

düzcede tmsfye devredilen şirketler

Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında daha önce kayyum atanan 17 şirket, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredildi.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün devrettiği gayrimenkuller TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından vakıf ve derneklere tahsis edilen veya devredilen gayrimenkullere ilişkin soru önergesi verdi. 

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

KİPTAŞ’tan Beykoz Belediyesi’ne devredilen arazilerde devam ettirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili adımlar atılıyor. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Moritanya'da FETÖ'den devralınan okullar eğitim yuvasına dönüştürüldü!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün yurt dışındaki faaliyetlerini engellemek için yürütülen çalışmalar kapsamında Moritanya'da Türkiye Maarif Vakfına devredilen okullar, bilim yuvasına dönüştürüldü.

Esenler'de 40 bin konut dönüşecek!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, depreme yönelik başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Göksu, “Esenler Belediyesi’ne devredilen arsada yapılan projeye toplam 40 bin konut taşınacak'' dedi.

Datça'da TOKİ'ye devredilen dört arazi yargıya taşındı!

Datça Belediyesi, ilçenin en kıymetli yerlerinde bulunan 4 arazinin sessiz sedasız Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na (TOKİ) devredilip satışa çıkarılmasını yargıya taşıdı.

TMSF'ye devredilen şirketlerle ilişkin düzenleme!

OHAL kapsamında yayımlanan yeni KHK ile Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna devredilen veya kayyım olarak atandığı şirketlerde ilişkili bakanın onayı ile yeni şirket kurulmasına karar verilebilecek.

TMSF'ye devredilen şirket sayısı 879'a ulaştı!

TMSF'nin Ocak-Mart 2017 dönemine ilişkin faaliyet raporu Fon'un internet sitesinde açıklandı. Açıklamaya göre TMSF'ye devredilen şirket sayısı 879'a ulaştı.

Düzce Aziziye Spor Salonu'nda sona gelindi!

Aziziye Mahallesinde bulunan ve Düzce Belediyesine devredilen spor salonunun güreş sporuna uygun hale getirilmesi için yapılan çalışmalarda sona gelindi.

Bayrampaşa Eski Cezaevi dönüşüm projesi Şubat sonunda başlıyor!

Bayrampaşa'daki Eski Cezaevi binası 2009 yılında Silivri'ye taşınmıştı. Adalet Bakanlığı tarafından takas yöntemiyle ÎBB'ye devredilen arazi İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla Bayrampaşa Belediyesi'ne kentsel dönüşüm çalışması yapılmak üzere tahsis edildi.

FETÖ, TMSF’ye devredilen şirketler için harekete geçti!

FETÖ’nün bir Ali Cengiz oyunu daha ortaya çıktı. ABD’deki yabancı işadamlarına şirket kurduran örgüt üyeleri, TMSF’ye devredilen firmaları yeniden almak için harekete geçti. Yurtdışında toplanan himmet paralarının bu alımlarda kullanılması düşünülüyor.

Bursa'daki Özlüce Kültürevi yıkılma tehlikesi altında!

Nilüfer Belediyesi tarafından restore edilerek Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne devredilen Özlüce Kültürevi, kaderine terk edildi.

düzcede tmsfye devredilen şirketler Haberi

düzcede tmsfye devredilen şirketler

Düzce'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında daha önce kayyum atanan 17 şirket, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredildi.


Düzce Sulh Ceza Hakimliği tarafından daha önce "FETÖ'ye finansman sağladıkları" iddiasıyla kayyum atanan mobilya, inşaat, gayrimenkul ve otomotiv alanlarında faaliyet gösteren 17 şirketin devrine karar verildi.


TMSF'ye devredilen şirketler şöyle:

"İsmail'in Yeri Turizm Gıda Dayanıklı Tüketim LPG Akaryakıt Ticaret Limited Şirketi,Recepoğlu Kardeşler Petrol Gıda Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi,Özçelik Üç Kardeşler Oto Tamir Ticareti Limited Şirketi,Hacı Şakir İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,Temser İnşaat Tesisat Mühendislik Mimarlık Ozalit Tekstil Gıda Ürünleri Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi,Ensar Gıda Sanayi ve Ticaret Pazarlama Limited Şirketi,Denf Petrol İnşaat Turizm Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi,Hacılar Petrol Ürünleri Lokanta Nakliyat...