08 / 07 / 2024

Düzcedeki atıl alanlara konut mu yapılacak

Düzcedeki atıl alanlara konut mu yapılacak

Düzce Belediye Meclisi ‘tarihi’ bir olaya imza attı. 1994 yılından bu yana gündemde olan ‘tarım dışına’ çıkmış, ancak çeşitli nedenlerle atıl durumda bırakılan alanlar başta konutlaşma olmak üzere fonksiyonel alanlara dönüştürüldü.

İzmir'e 1.400 yeni konut geliyor! Forum Göztepe projesinin temelleri 2 ay içinde atılıyor! Yeni proje! 

Türkiye ve dünyada 32 yıldır konut projeleri, rezidans ve alışveriş merkezlerini yaşama geçiren Turkmall'un 80 blok ve bin 400 konuttan oluşacak Forum Göztepe projesinin temelleri iki ay içinde atılıyor.

TL'nin değeri her geçen gün erozyona uğruyor! Peki paradan sıfır atılır mı? İslam Memiş'ten olay yorum

İslam Memiş, BTCHaber’de yer alan yazısında son dönemde gündeme gelen "Paradan sıfır atılır mı?" tartışmasını kaleme aldı. İşte İslam Memiş'in o yorumu...

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Dönüşüm Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Karğın tarafından kuruldu.

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atılıyor!

Hacılar Belediyesi’nin yönettiği kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında 4 bloğun daha temeli atılıyor.

Konya Şükran'da kentsel dönüşümün temelleri atılıyor!

Konya Meram'a bağlı Sahibata Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk temelleri  atılıyor. Proje ile 6 bina yenilenecek. 

KİPTAŞ Bağcılar dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde start verilen kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB, bir sosyal konut projesini daha hayata geçiriyor. İBB iştiraki KİPTAŞ’ın yeni dönemdeki 3'üncü sosyal konut projesinin temeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yarın Tuzla'da atılıyor. Projenin başvuru detayları belli oldu.

Atıl kentler dönüşüme girecek!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), "Yapı Tasarım Yarışması" ile mimarlık profesyonelleri ve öğrencilerini kentteki atıl alanların nitelikli dönüşümüne ortak ediyor.

İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm projesinde 2. etabın temeli atılıyor!

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları için temel atılıyor. Temel atma törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağlayacak.

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

İzmit Çınar Evler'in temeli bugün atılıyor!

KİPTAŞ'ın İstanbul dışında hayata geçirdiği ilk proje olan İzmit Çınar Evler Projesi’nin temeli bugün atılıyor.

Düzcedeki atıl alanlara konut mu yapılacak Haberi

Düzcedeki atıl alanlara konut mu yapılacak


Düzce Belediye Meclisi ‘tarihi’ bir olaya imza attı. 1994 yılından bu yana gündemde olan ‘tarım dışına’ çıkmış, ancak çeşitli nedenlerle atıl durumda bırakılan alanlar başta konutlaşma olmak üzere fonksiyonel alanlara dönüştürüldü. İlk uygulama Ağaköyü ve Darıcı mahallelerinde başlatılıyor.

Düzce Belediye Meclisi ‘tarihi’ bir olaya imza attı. 1994 yılından bu yana gündemde olan ‘tarım dışına’ çıkmış, ancak çeşitli nedenlerle atıl durumda bırakılan alanlar başta konutlaşma olmak üzere fonksiyonel alanlara dönüştürüldü. İlk uygulama Ağaköyü ve Darıcı mahallelerinde başlatılıyor.


Düzce’nin merkez genel imar planlarına yeni eklenen mahallelerin de imar planlarının yapılmasıyla plan bütünlüğü çalışmaları gerçekleştiriliyor. Buna ilişkin planlamaya, daha önce tarım amaçlı alan olarak kullanılan, ancak daha sonra tarım vasfından çıkmış alanların dahil edilmesi gündeme geldi. Ağa köyü ve Darıcı mahallelerindeki 33,67 hektarlık alan...