08 / 05 / 2024

Düzcedeki sis ulaşımı etkiledi

Düzcedeki sis ulaşımı etkiledi

Düzce'de kent merkezi, D-100 karayolu ve Bolu Dağı geçişinde etkili sis nedeniyle sürücü ve yayalar zor anlar yaşıyor. Yayaların bile güçlükle ilerlediği kentte ulaşım da aksıyor.

Kentsel dönüşüme şimdi de ulaşım desteği müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, evleri kentsel dönüşüme giren vatandaşlara belirli bir süre olacak şekilde ulaşım desteği vermeyi planlıyor. İşte söz konusu destek ile ilgili merak edilen detaylar...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettin Zorgül tarafından kuruldu.

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

Ulaşım ve altyapıda dünyayla rekabet edeceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada Cumhuriyetin 100. yılında ulaşım ve altyapı alanındaki hizmetlerle dünyayla rekabet eden müreffeh bir Türkiye'ye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tumtaş Trafik Ulaşım Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Nefes tarafından kuruldu. 

Düzce Gümüşova'daki köylerin ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı bazı köylerin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Arslan'a iletti..

Hyperloop dünyanın en hızlı ulaşım sistemi olacak!

Dünyanın en hızlı ulaşım sistemi olması planlanan Hyperloop'un ilk görüntüleri yayınlandı. Hyperloop araba ile 10 saatte gidilen mesafeyi 1 saate kadar indirebilecek.

Konya'da kentsel dönüşüm ve ulaşım konuşuldu!

Mimarlar Odası Konya Şubesi yönetim kurulu kentsel dönüşüm ve ulaşım gündemiyle toplandı. Konya'nın oluşacak yeni kent merkezi üzerine konuşulanlar ve yapılacaklarla yapılması gerekli olan projeler değerlendirdi.

Düzcedeki sis ulaşımı etkiledi Haberi

Düzcedeki sis ulaşımı etkiledi


Düzce'de kent merkezi, D-100 karayolu ve Bolu Dağı geçişinde etkili sis nedeniyle sürücü ve yayalar zor anlar yaşıyor.


Sabah saatlerinden itibaren etkisini arttıran sis nedeniyle kent merkezinde görüş mesafesi 15 metreye kadar düştü. Yayaların bile güçlükle ilerlediği kentte ulaşım da aksıyor. 


D-100 karayolu, D-655 Düzce-Zonguldak Batı Karadeniz bağlantı yolunun Kabalak ve Kurtsuyu mevkileri ile Bolu Dağı geçişindeki Bakacak ve Karanlıkdere mevkilerinde araçlar güçlükle ilerliyor.


Trafik ekipleri, sürücüleri aşırı hız ve yakın takip konusunda...