08 / 05 / 2024

düzceye avm yapıldı

düzceye avm yapıldı

Düzce Belediyesi işbirliği ve desteği ile Düzce’nin ilk ve tek Alışveriş Merkezi Krempark AVM açılıyor.

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

Bu bankalar adeta ipleri kopardı! Yapı Kredi, Akbank, ING tek tek açıkladı, duyanın resmen dünyası yıkıldı! Hemen bakın

Bu bankalar adeta ipleri kopardı! Yapı Kredi, Akbank, ING az önce tek tek açıkladı, duyanın resmen dünyası yıkıldı. İşte bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarında son durum...

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Bu bankalarda adeta büyük deprem! İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank bir bir açıkladı, duyanların resmen dünyası yıkıldı!

Bu bankalarda adeta büyük deprem... İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank bir bir açıkladı, duyanların resmen dünyası yıkıldı...

Bu bankalarda adeta 7 şiddetinde deprem! İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank bir bir açıkladı, görenin resmen dünyası yıkıldı

Bu bankalarda adeta 7 şiddetinde deprem... İş Bankası, Yapı Kredi, Akbank bir bir açıkladı, görenin resmen dünyası yıkıldı... Hemen bakın...

Türkiye’de 2022'de kart ile 3,7 trilyon TL değerinde harcama yapıldı! Kartlar en çok market ve AVM’lerde kullanıldı

Kredi veya banka kartı… Nakit ödeme yapma devri artık tarihe karışıyor. Ülke olarak çoktan alıştık bile. 2022 yılında Türkiye’de 3,7 trilyon TL değerindeharcama kart ile yapıldı. Kartların en çok kullanıldığı yerler ise şaşırtmadı: Marketler ve AVM’ler.

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Suse İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Suse İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Suse İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Düşler Vadisi'nde kısmi geçici kabul yapıldı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Düşler Vadisi kapsamında 0 Ada 3202 Parselde yer alan bazı blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte Düşler Vadisi projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

düzceye avm yapıldı Haberi

düzceye avm yapıldı


Düzce Belediyesi işbirliği ve desteği ile Düzce’nin ilk ve tek Alışveriş Merkezi Krempark AVM açılıyor. 


34 bin 500 metrekare kapalı alan, 13 bin 500 metrekarelik kiralanabilir alan ve birçok ünlü markadan 58 mağazaya sahip olan Krempark AVM, aynı zamanda bölgenin en modern spor merkezlerinden birini de içinde bulunduruyor. 


Üç boyutlu sinema seyredilebilecek 6 sineması, kafe ve restoranları da bulunan Krempark AVM’de açılışın ardından yıl boyunca çeşitli etkinlikler, kampanyalar gerçekleştirilecek. AVM’nin Düzce’nin alışveriş ve eğlence alanında önemli bir ihtiyacını karşılayacağı tahmin ediliyor. 


Türkiye...