07 / 07 / 2024

düzen gümüşova okulları

düzen gümüşova okulları

Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu görev süresi boyunca eğitime önemli katkılar yaptı. Bostancıoğlu “Belediye başkanlığı makamını devraldığımız günden itibaren en büyük yatırımı süreklilik içerisinde eğitim hizmetlerine yaptık." dedi...

Yeni kira düzenlemesi ile değişen bir şey var mı? Yoksa aynı düzen devam ediyor mu?

Kira artışlarında 1 Temmuz itibarıyla yeni düzene geçildi. Bu tarihe kadar kiralar yüzde 25 kira artış sınırı uygulanırken bundan sonra TÜFE'ye göre hesaplanacak. Peki yeni kira düzenlemesi ile değişen bir şey var mı? Yoksa aynı düzen devam ediyor mu?

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcılar ters köşe olacak

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselen altın ve gümüş fiyatları bayramdan sonra gerilemeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarını yanında gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak!

Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rekor...

Yatırımcılar elindeki birikimi ile yatırım yapmak için araştırmalarına devam ediyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere çıkması ile gümüşe yönelmeyi düşünenler ''Gümüş alalım mı bekleyelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.  Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rek

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Dünyaca ünlü milyarder altın ve gümüş için dudak uçuklatan tahminde bulundu! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi

Dünyaca ünlü milyarder altın ve gümüş için dudak uçuklatan tahminde bulundu! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi!

Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum diyen islam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek 

Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum diyen İslam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek...

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş cevapladı! Gümüş yatırımcıları çabuk bakın!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları ''yükselecek mi, düşecek mi'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın Kahini İslam Memiş ise gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Gümüş yatırımcıları çabuk bakın!

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Sorusuna net yanıt! İslam Memiş rekor seviyeyi açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş fiyatları son zamanlarda yükselişe geçerek yatırımcılarını heyecanlandırdı. Yatırımcılar ise, Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun yanıtını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş için rekor seviyeyi açıkladı. Gümüş yatırımcıları hemen bakın...

Gümüş fiyatlarını gören şaşkına döndü! Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Talep patladı, peş peşe açıklandı!

Geçtiğimiz hafta, Uluslararası bir ticaret izleme raporuna göre, dünyanın gümüş açığına yöneldiğine dikkat çekildi. Peki gümüş fiyatlarını neler bekliyor? Gümüş fiyatları yükselecek mi? İşte yatırımcıların ve elinde gümüş olanların merak ettiği o soruların yanıtları...

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş yanıtladı! Gümüş yatırımcıları pür dikkat bakın!

Gümüş fiyatları yükselirken yatırımcılar merakla gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yantı Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi. Gümüş yatırımcıları pür dikkat bakın!

düzen gümüşova okulları Haberi

düzen gümüşova okulları


Bostancıoğlu “Belediye başkanlığı makamını devraldığımız günden itibaren en büyük yatırımı süreklilik içerisinde eğitim hizmetlerine yapıp ilk, orta ve yüksek öğretimin ilçemiz bünyesinde geliştirilerek eğitim yönünden insana verilen değerin her zaman ön planda olduğu bir yönetim anlayışını benimsemekteyiz. Bu doğrultuda 2009 yılında Gümüşova Meslek Yüksekokulu'na tahsis edilen 4 katlı okul binasının zemin katındaki işyerlerini çıkartarak 2 derslik, 2 atölye, 1 yemekhane, 1 kantin olmak üzere toplamda 250 bin TL.’lik masraf yapılarak okula katkıda bulunulmuştur. 2010 yılında Gümüşova İlköğretim Okulu'na 130 bin TL.’lik harcama yapılarak okulun tuvaletleri, lavaboları ile bahçeye büyük bir kantin ve okulun kalorifer tesisatı değiştirilerek badana-boya ile beraber bahçe eğitim düzenlemeleri de belediye hizmet ekipleri tarafından yapılıp fiziki bakımdan okulun kaliteli hizmet verir hale getirilmesi sağlanmıştır. 2014 yılında...