05 / 05 / 2024

Düzgün Grup İnşaat iletişim

Düzgün Grup İnşaat iletişim

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

'Türkiyem için üzgünüm' diyen Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Ülkenin tümü dar gelirliye dönüştü'

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'Türkiyem için üzgünüm' diyerek, ülkenin tümünün dar gelirliye dönüştüğünü söyledi. İşte Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Ncp Grup İnşaat Temizlik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncp Grup İnşaat Temizlik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Arduç tarafından kuruldu.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

D Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Demirbaş tarafından kuruldu.

Karia Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karia Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Işık ve Kaygun Karabağ ortaklığında kuruldu.

Avantgarde Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avantgarde Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Masoud Beygı ve Sepıdeh Mırzaeı Fard ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Tansu Grup İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tansu Grup İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Tansu Haşlar tarafından kuruldu.

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Özer tarafından kuruldu.

Düzgün Grup İnşaat iletişim Haberi

Düzgün Grup İnşaat iletişim

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane,endüstri tesisleri,santraller trafo merkezleri,telefon telgraf,enerji nakil hat ve tesisleri ile her türlü telekomünikasyon tesislerinin inşaat projelerini hazırlamak ve inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ,proje ,tesisat ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, Prefabrike inşaat ve meskenler, iş hanları, fabrikalar, alt yapı ,üst yapı,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri...