30 / 04 / 2024

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi adres

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi adres

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Baki Düz tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Baki Düz tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Düşler Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düşler Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Galip Kızılarslan tarafından kuruldu.

Uzuner Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Uzuner Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Uzuner Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Nara Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nara Yapı İnşaat Nakliye Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Karahüseyin tarafından kuruldu.

Veziroğlu Dış Ticaret Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Veziroğlu Dış Ticaret Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Anonim Şirketi şirketinin merkez naki bugün gerçekleştirildi. Veziroğlu Dış Ticaret Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karal tarafından kuruldu.

Fortune Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortune Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hadi Eker ve Uğur Eker ortaklığında kuruldu.

Yantra Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yantra Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çelik tarafından kuruldu.

Sars Metal Döküm Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sars Metal Döküm Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Arslan tarafından kuruldu.

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi adres Haberi

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi adres

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Baki Düz tarafından kuruldu.

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...