05 / 05 / 2024

DVC Group şirket

DVC Group şirket

DVC Group İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Deveci ve Oğuzhan Deveci ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Güneş Sokak'ta kuruldu.

Ayalp Group İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Ayalp Group İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirket bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ali Geldi tarafından kuruldu.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mst Group Gıda Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirket bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahammed S.T. Tawfık tarafından kuruldu.

Modd Group 2019'da 300'den fazla marka ile yüzde 35 büyüdü!

MODD Group CEO’su Cem Has 2020 hedeflerini anlattı. Şirket 2020’de 400 markaya hizmet vererek 15 milyon TL’lik ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Sera Group'tan Karadağ'a 100 milyon dolarlık yatırım! 

Sera Group'tan Karadağ'da 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Budva'da denize sıfır otel ve rezidans yapacak. 

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Sera Group, Bodrum ve Karadağ'da yeni projeler yapacak!

İnşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Sera Group, yatırımlarına devam ediyor. Şirket Bodrum'da 50 milyon dolarlık, Karadağ'da 55 milyon Euro'luk yatırımla iki yeni proje üretecek. Şirketin Avrupa'da uluslararası yatırımlar yapma planı da bulunuyor…

Kar Group 2019'da üç yatırım daha yapacak!

Kar Group, 2019 yılında üç yeni yatırımı daha hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket, inşaat sektörün önde gelen firmalarının A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarına yanıt verdi...

Toyo Ink Group'tan Manisa OSB'ye 30 milyon liralık fabrika!

Japonya merkezli Toyo Ink Group, Türkiye'de yatırıma devam edeceklerini açıkladı. Şirket, Manisa OSB'de 30 milyon liralık fabrika kurmaya hazırlanıyor.

Mimar Murat Kader'den yeni şirket!

İKİ Design Group'un kurucu ortağı Mimar Murat Kader bugün yeni şirket daha kurdu. 

Tamer Group inşaat şirketlerine yatırım yapacak!

İnşaat alanında faaliyet gösteren Tamer Group ticari kredilere yoğunlaşacak. Şirket, hem yurtdışından hem de Türkiye’de finansal stres yaşayan şirketleri ekonomik hayata döndürecek.

İhlas, China Silk Road Group ile Türkiye’de ortak şirket kuruyor!

İhlas, gelecek dönemin vizyon projesi olarak nitelendirilen Çin’in tarihi İpek Yolu’nu canlandırma girişimine ortak oldu. Çin'in önde gelen firmalarından China Silk Road Group ile stratejik ortaklığa imza atan İhlas, China Silk Road Group ile Türkiye’de ortak şirket kuruyor.

Tamer Group 5 milyarlık fon borçlu şirketlere can verecek!

Tamer Group bünyesinde kurulan “Varlık Yönetim Şirketi” 2018 sonuna kadar yerli ve yabancı yatırımcılardan oluşan 5 milyar dolarlık bir fonla ekonomiye can suyu olacak. Şirket, fonu kredi ödemelerinde zorluk yaşayan şirketlerin tekrar ekonomiye kazandırılmasında kullanacak.

DVC Group şirket Haberi

DVC Group şirket

DVC Group İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Deveci ve Oğuzhan Deveci ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Güneş Sokak'ta kuruldu. 


DVC Group İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.3-Türkiye Sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...