17 / 06 / 2024

Dynamic Team İç ve Dış Ticaret iletişim

Dynamic Team İç ve Dış Ticaret iletişim

Dynamic Team İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 yüz bin TL sermaye bedeli ile Zulmai Hakimi  tarafından kuruldu. 

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Şahin tarafından kuruldu.

Realme C53: Uygun fiyatlı android telefon ile gelen yenilikler!

Realme, akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni bir model daha tanıttı: Realme C53. Bu akıllı telefon, iPhone 14 Pro'nun Dynamic Island'ına benzeyen Mini Capsule özelliği ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Jaguar XF'ye Haziran'da yarım milyondan fazla zam geldi!

Jaguar, ikonik modeli XF için Haziran ayında dikkat çekici bir fiyat artışı duyurdu. Son zam ile birlikte, Jaguar XF'nin en üst donanım seviyesi olan R-DYNAMIC HSE modelinin fiyatı 640.723 TL arttı.

Realme Narzo N53 Piyasaya çıktı! İşte satış fiyatı

Realme, Apple iPhone'ların tasarımına oldukça takıntılı görünüyor. Kısa bir süre önce Çinli üretici, Apple iPhone'larda bulunan Dynamic Island'ı hemen hemen kopyalayan C55'i piyasaya sürdü. Ve şimdi, Realme Narzo N53 ile tasarıma her şeyi dahil etmeye karar verdi.

iPhone 15 Plus tasarımı sızdı! 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Apple`ın bu yıl tanıtacağı iPhone 15 Plus modelinin CAD tasarımı ortaya çıktı. Peki Dynamic Island var mı?

iPhone 14 Pro’daki Dynamic Island yanıyor! Kullanıcılardan şikayet üstüne şikayet

Daha önce de gündeme gelen iPhone 14 modeli ile ilgili şikayetlere yenisi eklendi. Bu kez de kullanıcılardan modelin ekranında bulunan Dynamic Island kısmında yanık olduğuna dair şikayetler geliyor.

Inn Team Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Inn Team Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta Inna Noyın tarafından kuruldu.

Molla Team Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molla Team Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da İbrahim Molla tarafından kuruldu.

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arena Team Danışmanlık Kargo Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Acem ve Hasan Kadro tarafından kuruldu.

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Team Partner İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Günay tarafından kuruldu.

Abdullah Burnaz Libya'da hastane inşa ediyor!

ABD Design Team'in sahibi Abdullah Burnaz, Türkiye'de birçok rezidans, ofis ve restoranın iç mimarlığını üstlendi ve ününe ün kazandırdı. Burnaz şimdi de Libya'da müteahhitliğe giriş yaptı.

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Üçgüler ve Gökhan Kocabaş ortaklığında kuruldu.

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Rahımı Tamıjanı ve Iydasadat Elevınejad ortaklığında kuruldu.

Dynamic Team İç ve Dış Ticaret iletişim Haberi

Dynamic Team İç ve Dış Ticaret iletişim

Dynamic Team İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 yüz bin TL sermaye bedeli ile Zulmai Hakimi  tarafından kuruldu. 

Dynamic Team İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: EMLAK MÜŞAVIRLIĞI Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,is yeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Şirket gayrimenkullerle ilgili piyasa araştırması, fizibilite çalışması, gayrimenkul ve buna bağlı hakların hukuki durumunun analizini,boş arazi ve geliştirilmiş proje değeri analizi, ihracat ve ithalat - Amaç ve konusuna giren faaliyetleri serbest bölgelerde icra edebilir. Serbest bölgede is yeri depolar...