07 / 05 / 2024

DYO boya fiyat

DYO boya fiyat

Neşesi ve hüznüyle bir yılı daha bitirmeye hazırlanıyoruz. Yepyeni bir yılı güzel dilekler ve yeni heyecanlarla beklerken, Dyo’nun Renkli Dilekler Kampanyası ile 2014’e veda etmeye ne dersiniz?

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Kemal Semerciler daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Kemal Semerciler'in eğitim hayatı nasıldı?

Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Hakkı Hikmet Altan daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hakkı Hikmet Altan'nın eğitim hayatı nasıldı?

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Gören şok oldu! Boya ve boya malzemeleri ne kadar? Koçtaş 24 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu!

Koçtaş’ta boya ve boya malzemeleri ne kadar? Koçtaş 24 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu! İşte boya ve boya ürünlerinin fiyatı…

Dyo Boya DYO markası için 75 milyon dolar ödeyecek

Dyo Boya Fabrikaları Ticaret A.Ş., Yaşar Holding'e lisans hakkı ödeyerek kullandığı markaları satın almak için harekete geçti. Durmuş Yaşar ve Oğulları markası için 75 milyon dolar ödenecek.

Evinize boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Tertemiz duvarlar, içinizi ferahlatacak renkler hepimizin evinde istediği özellikler. Peki bu dene evinizi boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Filli Boya Fiyat listesi..

Sahil bölgelerinde konut fiyatları tavan yaptı!

Ege sahillerinde ev fiyatları yükselmeye devam ediyor. Özellikle Bodrum ve Marmaris'te stüdyo dairelerin fiyatı 1 milyon TL'ye çıktı.

DYO Boya finansal tablolarını açıkladı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 3 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak- 31 Mart 2015 dönemine ait raporlar...

DYO Boya faaliyet raporu!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 3 aylık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak -31 Mart 2015 dönemine ait rapor...

DYO, Mısır'da inşaat boyaları üretimine başlayacak!

Dyo Boya Fabrikaları Genel Müdürü Serdar Oran, inşaat sektörünün durgunluk yaşadığı 2014 yılında, firmalarının satışlarını yüzde 20, kârını ise yüzde 55 artırdığını söyledi.

DYO boya fiyat Haberi

DYO boya fiyat

Sağlık, mutluluk, başarı, sevgi ve  para… 2015 yılına ait her birimizin farklı dilek ve istekleri var. Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Renkli Dilekler” kampanyasına katılanlar arasından 50 şanslı kişi, 2015’ten dilediğini paylaşarak Milli Piyango Bileti kazanma şansı yakalayacak. Bunun için tek yapmanız gereken www.renklidilekler.com web sitesindeki birbirinden renkli kartlardan birini seçmek.


Her biri ayrı bir dileği (aşk, huzur, eğlence, para, sağlık, kahkaha, şans vb.) simgeleyen renklerden dilediğini seçen kullanıcılar, dileklerini Facebook veya Twitter hesaplarından #RenkliDileklerDyo hashtag’iyle paylaştıklarında karşılarına çıkan formu doldurarak çekilişe katılabilecekler.


25 Aralık 2014 tarihine kadar www.renklidilekler.com sitesinde devam edecek kampanya sonunda çekilişle belirlenecek Milli Piyango Bileti kazanan 50 şanslı kişinin adı yine bu adreste...