09 / 05 / 2024

DYO Boya iletişim

DYO Boya iletişim

Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Dyo Boya şirket yetkililerini yayınladı.İşte Dyo Boya şirket yetkilileri...

DYO Boya kefil olunan borçlanma hakkında açıklama yaptı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya kefil olunan borçlanma hakkında açıklama yaptı.

DYO Boya finansal tablolar ile ilgili yatırımcı sunumunu yayınladı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya finansal tablolar ile ilgili yatırımcı sunumunu yayınladı.

DYO Boya 2013 genel kurul toplantısını tescilledi!

DYO Boya A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıkalmaya göre DYO Boya 2013 genel kurul toplantısını tescilledi. Haberde alınan kararları da bulabilirsiniz.

DYO Boya genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

DYO Boya Fabrikaları sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı...

DYO Boya Casati'yi aldı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Casati Spa firmasına bağlı olan Casati markasını satın almak için Casati Türkiye'den ise iş devri konularında görüşmeler gerçekleştirildi ve DYO Boya Casati'yi aldı...

DYO Boya Fabrikaları genel kurulu toplanıyor!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre DYO Boya Fabrikaları genel kurulu 23 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 09.30'da toplanıyor....

DYO Boya Casati'yi alıyor!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. Casati Spa firmasına bağlı olan Casati markasını satın almak için Casati Türkiye'den ise iş devri konularında görüşmeler gerçekleştiriyor...

Premium Esenyurt Babacan Yapı iletişim!

Premium Esenyurt Babacan Yapı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İki etaptan oluşan Babacan Premium Esenyurt projesinde stüdyo dairelerin satış fiyatları 176 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

DAP Adam Kule Rezidans iletişim!

Daire tiplerinin stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Adam Kule Rezidans Evleri'nde satış süreci devam ediyor. DAP Adam Kule Rezidans iletişim için 444 93 27 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Tuzla Evora İstanbul Evleri iletişim!

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Tuzla Evora İstanbul Evleri'nde stüdyo daireden 4 oda 1 salona kadar daire seçenekleri bulunuyor. Tuzla Evora İstanbul Evleri iletişim telefon numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi.

Yaşam Kule Ankara iletişim!

Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Yaşa Kule'nin ruhsatının bu hafta içinde alınması bekleniyor. Yaşam Kule Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Concord İstanbul Fikirtepe iletişim bilgileri!

Concord İstanbul Fikirtepe iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan Concord İstanbul E-5 karayolunun yanında yükseliyor.

Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri!

Nef Merter Konutları, Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1+1 daire tipleri bulunuyor. Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Terrace Mix Evleri iletişim!

Terrace Mix Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerinden oluşuyor.

Karşıyaka Rezidans iletişim!

Karşıyaka Rezidans iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Atakent Karşıyaka Rezidans projesi stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Kentplus Kadıköy iletişim numarası!

Kentplus Kadıköy iletişim numarası bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Kentplus Kadıköy iletişim bilgileri!

Kentplus Kadıköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Batışehir Loca iletişim!

Batışehir Loca iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Batışehir Loca Evleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire tiplerinde tasarlandı

Esenyurt Future Park iletişim!

Esenyurt Future Park iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Proje stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor.

DYO Boya iletişim Haberi

DYO Boya iletişim

Dyo Boya tarafından yapılan açıklama şöyle;


Adı Soyadı Görevi


SENEM DEMİRKAN SERMAYE PİYASASI KOORDİNATÖRÜ PAY SAHİPLERİ İLE İLİŞKİLER BİRİMİ YÖNETİCİSİ


FAHRİ ÖZGÜR ARIS FİNANS VE MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ


MURAT ALDEMİR YATIRIMCI İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ...