05 / 05 / 2024

dyo yeni boyaları

dyo yeni boyaları

Bahar ile birlikte gelen boya sezonunun açılışını renkli bir karnavala dönüştüren ise yılların köklü markası DYO. İnovatif ürünlerini, kaliteli hizmet ve sunum ile birleştiren DYO; ‘evler yenilensin, yaşamlar değişsin’ diyor...

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Konut sektöründe yeni rota çiziliyor!

Koronavirüs nedeniyle konut sektöründe yeni rota çiziliyor. Değişim rüzgarlarının estiği sektörde stüdyo ve 1+1 daireler kalkıyor.

Stüdyo daireler tamamen tarih oldu!

Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliğiyle yapımı durdurulan stüdyo daireler artık tamamen tarih oluyor. Kira getirisi isteyen yatırımcılar son dairelere büyük talep gösterince 1 senede hem stüdyoların fiyatı arttı hem de stok bitme noktasına geldi.

Yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı yapıldı!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’de 7 Kasım 2017 tarihinde Dyo'dan '' Yalıtım 4.0'' devrimini başlatan yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı gerçekleştirildi...

Yeni İmar Yönetmeliği yarın yürürlükte!

3 Temmuz yayımlanan Yeni İmar Yönetmeliği yarın yürülüğe giriyor. Yeni İmar Yönetmeliği gereğince artık stüdyo daire yapılamayacak...

Stüdyo daireleri yasaklayan yönetmelik 1 Ekim'de yürürlükte!

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor. Stüdyo dairelerin yapımına yasak, toplam kat alanlarına ilişkin de yeni düzenlemeler getiren Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, 1 Ekim'de yürürlüğe girecek.

Yeni imar yönetmeliği yapılara ilişkin hükümler!

Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yapılara ilişkin yeni düzenlemeler yapıldı. Yapılan değişikliklere göre stüdyo dairelerin yapımı yasaklandı. İşte yeni imar yönetmeliği yapılara ilişkin diğer hükümler..

Stüdyo daire yapılmayacak mı?

Yeni İmar Yönetmeliği Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlükte olacak. Peki, artık stüdyo daire yapılmayacak mı?

Yeni imar yönetmeliği ile stüdyo dairelerde indirim fırsatı!

1+0 dairelerin üretilmesini yasaklayan Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile 1+0 dairelerde indirim fırsatı başladı.

Stüdyo daireler artık yasak!

Henüz yeni bir uzatma kararı gelmeyen Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği yürürlüğe giriyor. Yönetmelik gereğince, stüdyo daireler yasaklandı..

İşte yeni imar yönetmeliğindeki konut ölçüleri!

1 Temmuz itibari ile yürürlüğe girecek Yeni İmar Yönetmeliği ile stüdyo daireler yasaklanıyor. İşte yeni imar yönetmeliğindeki konut ölçüleri..

DYO Senkron serisi, boyanın farklı tonlarını duvarlara yansıtıyor!

DYO Senkron serisi boyalar, teknolojinin gücünü renklerin dünyasıyla birleştiriyor. DYO Senkron serisi boyalı yüzeylere uygulanıyor.

Bakanlık, Alsancak TRT binaları için yeni imar planı hazırladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir'in Konak ilçesine bağlı Alsancak semtinde 29 yıl önce 12 milyon lira harcanarak inşaasına başlanan, ancak projeden vazgeçilmesi sonrasında 26 yıldır kentin ortasında harabe şeklinde duran TRT stüdyo binaları için yeni

dyo yeni boyaları Haberi

dyo yeni boyaları


Bir boya kutusu hayal edin… İçinde renk, müzik, neşe, eğlence ne ararsanız var. Bahar ile birlikte gelen boya sezonunun açılışını renkli bir karnavala dönüştüren ise yılların köklü markası DYO. İnovatif ürünlerini, kaliteli hizmet ve sunum ile birleştiren DYO; ‘evler yenilensin, yaşamlar değişsin’ diyerek herkesi renk karnavalına davet ediyor.

Bahar geldi, doğa yenileniyor, canlanıyor, evlerimiz neden aynı kalsın? Evinizin sadece rengini değiştirerek aslında çok büyük bir değişim yaratabilirsiniz. Pencereleri sonuna kadar açın, güneşin sıcacık ışığı evinizi aydınlatsın, bahar kokuları her yeri sarsın. Renklenmiş, aydınlanmış, pırıl pırıl bir evde ruhunuz da yaşamınız da bambaşka olacak.

İşte DYO’nun yeni reklam kampanyası ile vermek istediği mesaj da tam bu. Boyanın dilinden anlayan DYO ustalarının neşeli tavırları ile başrolde olduğu filmin içine bolca renk, eğlence ve...