08 / 05 / 2024

E bebek mağaları

E bebek mağaları

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Memur maaşlarında beklenen Ocak zammı ayyuka çıktı: Memura 33.505 TL'lik ince ayar... 

Milyonlarca memur Ocak 2024 zam rakamlarını sorguluyor. Memur maaşları enflasyon farkı ve toplu sözleşme görüşmeleri sonucunda şimdiden yüzde 52'yi aşmış durumda. İşte memur maşalarına ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Bebek maması, atkı, bere, eldiven ne varsa satılacak! E-ticaret üzerinden deprem yardımlaşma seferberliği yapılıyor

Türkiye'yi yasa boğan ve tüm Türkiye'nin tek yürek olduğu depremden etkilenen vatandaşların öncelikli ihtiyaç ürünlerinin satılacağı e-Ticarette  Deprem Yardımlaşma Seferberliği başlatıldı.

e-bebek’ten anne bebek çantalarında yüzde 40 indirim fırsatı! İşte 22 Eylül 2022 e-bebek fiyat listesi

e-bebek baby mom sport sırt bebek bakım çantasında online satış kanalına özel yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında bebek bakım çantası füme ve lacivert renk seçenekleriyle sizi bekliyor. İşte e-bebek fiyat listesi

E-bebek'ten tüm Tommee Tippee ürünlerinde net yüzde 25 indirim fırsatı! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Anne bebek markası e-bebek tüm Tommee Tippee ürünlerinde net yüzde 25 indirim kampanyası başlattı! Peki kampanyaya hangi ürünler dahil?

Asgari ücret zammında son dakika! Erdoğan asgari ücret zammını açıkladı! 1 Temmuz 2022 asgari ücret ne kadar oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde yaptığı açıklamayla asgari ücrete yapılan ara zammı duyurdu. İşte asgari ücrete dair son gelişmeler...

Fi Side Bahçeşehir mağdurları dikkat!

Fi Yapı’ya ait Fi Side projesinin yarım kalması sebebi ile mağdur olan vatandaşlar için müjde geldi. Dev projedeki sorunlar işte böyle çözülecek...

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konut fiyatlarına ilişkin son dakika açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ekonomist ve akademisyenlerle sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konut fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Tepe Nautilus markalarında son durum!

Peş peşe kapanan mağazalarıyla zor günler geçirdiği iddia edilen Tepe Nautilus AVM hakkında Tepe Emlak'tan açıklama geldi. Yapılan açıklamada, ''Tepe Nautilus’ta kısa süre içerisinde yeni markaları da ziyaretçilerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Maketten konut alırken nelere dikkat edilmeli?

Günümüzde birçok vatandaş maketten konut satın alırken çeşitli mağduriyetler yaşayabiliyor. Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Feride Hilal İmal maketten konut satın alırken dikkat edilmesi gereken hususları kaleme aldı.

Ankara Kalecik'e tarıma dayalı OSB projesi!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu’nun katılımıyla Kalecik’te düzenlenen tarım toplantısında ilçede yapılması planlanan tarıma dayalı organize sanayi bölgesi de (OSB) gündeme geldi. 4 bin dönümlük bir arazi üzerinde yapılması planlanan OSB’nin hayata geçirilmesiyle bölge halkına önemli kat

Oracle, Silikon Vadisi'nden taşınıyor!

Teknoloji devi Oracle, şirket merkezini Silikon Vadisi'nden Texas’ın başkenti Austin'e taşıma kararı aldı. 

E bebek mağaları Haberi

E bebek mağaları

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren ebebek, salgın döneminde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Marka, 176. mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açarak bebeveynlerle bir araya geldi.

Bebeklere ve annelerine yönelik zengin ürün çeşitleriyle onların alışverişteki adresi olan ebebek, mağaza sayısını artırmayı sürdürüyor. Yüzlerce markanın binlerce ürününü aynı çatı altında bir araya getiren marka, başkent Ankara’daki mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek bebekli ailelerin en hassas süreçlerinde onlara yol arkadaşı oluyor.

Marka, içerisinde bulunulan zorlu pandemi sürecinde de bebeveynlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini tek bir çatı altında karşılama gayesiyle mağaza açılışlarına devam etti. Yasal yönlendirmeler doğrultusunda aldığı tüm önlemler ile kapılarını ziyaretçilerine açmayı sürdüren marka, yeni açılan mağazasıyla birlikte Türkiye’de tam 176 bebek ürünleri mağazasına sahip oldu.

Güler yüzlü kadrosu, yüksek hizmet standartları, hesaplı...