29 / 04 / 2024

e-belediye arnavutköy belediyesi

e-belediye arnavutköy belediyesi

Arnavutköy Belediyesi, en güncel haberleri, duyuruları, etkinlikleri, ihale ilanları, imar durumu sorgulama, borç sorgulama ve ödeme gibi E-Belediyecilik hizmetlerini, cep telefonlarına sığdırdı. İşte Arnavutköy Belediyesi resmi Android uygulaması...

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arnavutköy Belediyesi 5 iş yeri kiralayacak! İhalesi 1 Kasım'da!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Hadımköy'de yer alan 5 iş yerini kiraya verecek. Kira süresi 10 yıl olarak belirlendi.

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! İşte Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kuralarında son dakika!

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor... İşte Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kuralarında son dakika...

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023!

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor... İşte Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023... Hemen bakın!

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kura takvimi resmen açıklandı!

Binlerce kişinin merakla beklediği TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor... Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kura takvimi resmen açıklandı... Hemen bakın...

TOKİ İstanbul kuraları peş peşe çekiliyor! Esenler, Başakşehir, Tuzla, Silivri, Çatalca, Arnavutköy kura takvimi 2023!

TOKİ İstanbul kuraları peş peşe çekiliyor... Peki TOKİ İstanbul kuraları ne zaman çekilecek? İşte Esenler, Başakşehir, Tuzla, Silivri, Çatalca, Arnavutköy kura takvimi 2023...

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi 29 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 29 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 16 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy Türkköşe Deresi Çevresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Türkköşe Deresi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Revizyon NİP ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planında Askı İtirazları kapsamında yapılan 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Belediyesi'nden İBB'ye metro tepkisi!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Vezneciler metro hattı projesinin hayata geçirilmediğini öne sürerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Arnavutköy Türkköşe Deresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Türkköşe Deresi ve Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

e-belediye arnavutköy belediyesi Haberi

e-belediye arnavutköy belediyesi


Arnavutköy Belediyesi'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre; uygulama üzerinden Arnavutköy Belediyesi ile ilgili en güncel haberler, duyurular, etkinlikler, ihale ilanları ve daha bir çok bilgiye kolayca ve anında erişilebilir.


İletişim Şikayet/Öneri ve Başkana Mesaj formları kullanılarak Arnavutköy Belediyesi ile rahatlıkla iletişime geçilebilir.





Uygulama ile imar durumu sorgulama, borç sorgulama ve ödeme gibi E-Belediyecilik hizmetleri de kullanabilir.


Arnavutköy Belediyesi resmi Android uygulaması için...