29 / 04 / 2024

e denetim

e denetim

e-Denetim sistemi ile tüm çevre denetim aşamaları ( planlama, uygulama, raporlama, değerlendirme ), web tabanlı bu programda elektronik ortamda yürütülebilecek. e-Denetim yazılım programı köklü değişiklikler getiriyor...

Çevreye e-Denetim geliyor!

e-Denetim sistemi ile tüm çevre denetim aşamaları ( planlama, uygulama, raporlama, değerlendirme ), web tabanlı bu programda elektronik ortamda yürütülebilecek. e-Denetim yazılım programı köklü değişiklikler getiriyor...

2 ayda 420 bin ev sahibi denetlendi! Kira sözleşmeleri artık E-devlet üzerinden yapılacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada vergi kaçıran ev sahiplerinin takibini sıkılaştırdıklarını belirterek, 2 ayda 420 bin denetim yapıldığını, kira sözleşmelerinin de artık e-devlet üzerinden yapılacağını dile getirdi.

Eğitim Bakanlığı’ndan kararlı adım: 2000’e yakın merdiven altı kurs kapatılacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), izinsiz ve yasal olmayan şekilde faaliyet gösteren toplam 1.825 kurs hakkında denetim ve kapatma işlemleri başlatma kararı aldı. Yasal izni olmadan faaliyet gösteren bu yerlere hem mühürleme işlemi uygulanacak hem de işletme sahiplerine idari para cezası kesilecek. 

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

E-ticarete büyük fren… İşte yeni kanun!

E-ticaret Kanunu'nda yapılan değişiklikten sonra Rekabet Kanunu Değişikliği Taslağı da sektörde bomba etkisi yarattı. Bu Rekabet Kanunu değişikliğinin ardından e-ticaret sektörünü yoğun bir denetim ve baskın bekliyor. Peki, uzmanlar bu işe ne diyor?

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Beşir Çeçen tarafından kuruldu.

Vakıf GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Vakıf GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetim hizmetleri için, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik AŞ (E&Y)'nin 2 Nisan 2021 tarihli Genel Kurulda seçilmesi hususu tescillendi. 

Meslek odaları emlak sektörünün denetim ve eğitimlerinde daha etkin olmalı!

Emlak sektörüne ilişkin sitem ve şikayetler yıllardır devam ediyor. Bu sorun en çok da gayrimenkul ticaretinin eğitimini alan bu işi resmi ve ciddi olarak yapan şirketleri olumsuz şekilde etkiliyor.

Vakıf GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Vakıf GYO, 2021 yılı bağımsız denetim hizmeti için "Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik AŞ (E&Y)" firması ile anlaşılmasına karar verdi. 

İBB, lojmanlarını ilçe belediyelerine mi tahsis etti?

Sayıştay tarafından hazırlanan 2019 Yılı Denetim Raporu'na göre; İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan 88 konutun mevzuata aykırı şekilde ilçe belediyelerine tahsis ettiği ortaya çıktı. 

Denetim varsa kalite de var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yapı denetim kuruluşlarının denetimi altında inşa edilen Yapı Denetim Kanunu’na tabi yapılarda, taşıyıcı sistemi yönünden statik-betonarme projeleriyle uyumu konusunda yüzde 91’e ulaşan başarı sağlandığını açıkladı.

Üretim, denetim ve eğitimde depreme karşı sıfır tolerans zamanı!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, kentsel dönüşümün vakit kaybetmeden depreme karşı sıfır tolerans ile gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtti ve depreme dayanıklı üretimin, denetimlerin ve sektör çalışanlarının eğitiminin öneminin altını çizdi...

Konfirm Uluslararası Belgelendirme Denetim Test Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfirm Uluslararası Belgelendirme Denetim Test Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kethüdaoğlu ve Yunus Nazırlı tarafından kuruldu.

e denetim Haberi

e denetim

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çevre denetimlerinin etkin ve verimli bir şekilde izlenmesi amacıyla e-denetim yazılım programı hazırladı.


E-denetim sistemi ile tüm çevre denetim aşamaları (planlama, uygulama, raporlama, değerlendirme), web tabanlı bu programda elektronik ortamda yürütülebilecek. Böylece bir denetime ait bilgiye sahada yapılan denetim sırasında sistemden ulaşılabilecek. Geçmiş denetimlere ilişkin sorgulamalar yapılabilecek ve bir tesisin çevresel performansı sistem üzerinden takip edilebilecek.




E-DENETİM YAZILIM PROGRAMI KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLER GETİRİYOR


Tüm denetim kayıtlarının eksiksiz ve güncel olması, doğru istatistikler elde edilmesine ve denetimlerin daha planlı yapılmasına olanak sağlayacak.

E-denetim programı ayrıca, uzun süreli dava süreçlerinin takibini ve vatandaş şikâyetlerinin değerlendirmesini kolaylaştıracak.

E-denetim programı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kapsamında çevre denetim görevinde çalışan personel tarafından kullanılacak olup, ileri ki aşamada yetki devri yaptığımız kurum ve kuruluşların da programı kullanması...