30 / 07 / 2024

e-Fatura başvuru tarihi

e-Fatura başvuru tarihi

Kağıt fatura tarih oluyor… Binlerce vergi mükellefine elektronik fatura kullanma ve elektronik defter tutma zorunluluğu geliyor...

MEB personel ilanını duyurdu: Başvuru şartları neler? Son başvuru tarihi 19 Haziran 2023

Milli Eğitim Bakanlığı yeni personel istihdam ilanını duyurdu. Buna göre alım yapılacak kadrolar belli olurken başvuru şartları ve son başvuru tarihi de netleşti.

EÜAŞ duyurdu! KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacak! Başvuru tarihi belli oldu!

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarihi belli oldu. Peki EÜAŞ başvuru şartları belli oldu mu? Başvuru şartları neler? İşte EÜAŞ başvuru şartları ve başvuru tarihi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

En az ilkokul mezunu olmak yeterli oluyor! Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımı resmen açıklandı! Başvuru tarihi ve şartlar peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından, çeşitli şehirlerde gerçekleştirilecek sözleşmeli memur alımı resmen açıklandı! Başvuru tarihi ve şartlar peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

50 Millî Eğitim Uzman Yardımcısı alınıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı! Son başvuru tarihi 10 Şubat 2023!

Millî Eğitim Uzman Yardımcılığı için 50 kişi alınacak. Son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olan ilan için kadro dağılımı da belli oldu. Coğrafya branşından Almancaya kadar birçok alanda alım yapılacak. İşte detaylar…

İmar barışı son başvuru tarihi!

İmar barışı başvuruları 8 Haziran'da başladı. İmar barışına e-devlet üzerinden başvurulabiliyor. Peki, imar barışı son başvuru tarihi ne zaman?

MBA in Real Estate 2016 programı son başvuru tarihi 25 Ağustos!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" için son başvuru tarihi 25 Ağustos olarak belirlendi.

TOKİ Uşak Karahallı son başvuru tarihi!

TOKİ Uşak Karahallı son başvuru tarihi 30 Eylül 2015 olarak belirlendi. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu son başvuru tarihi!

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu son başvuru tarihi 30 Eylül 2015. Ödeme seçenekleri arasında 156 ay vade imkanı yer alan projede 3+1 şeklinde tasarlanan konutlar açık satışa sunuluyor.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap son başvuru tarihi!

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap son başvuru tarihi 30 Eylül 2015. Aylık 308,69 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 180 aya varan vade seçeneği sunuluyor.

Erzurum Narman TOKİ 2. Etap son başvuru tarihi!

Erzurum Narman TOKİ 2. Etap son başvuru tarihi 30 Eylül 2015. Dairelerin 91 bin 840 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşuyor.

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ son başvuru tarihi!

Daire fiyatlarının 104 bin 500 TL 'den başlangıç gösterdiği projede 255 adet daire yer alıyor. Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Ordu Mesudiye TOKİ son başvuru tarihi!

2+1 daireler için başvuru bedelinin 4 bin TL olarak belirlendiği projede fiyatları 68 bin 37 TL'den başlıyor. Ordu Mesudiye TOKİ son başvuru tarihi olarak bugün belirlendi.

e-Fatura başvuru tarihi Haberi

e-Fatura başvuru tarihi

Elektronik fatura; “belirlenen standartlara uygun e-Faturaların, taraflar arasında güvenli ve sağlıklı bir biçimde dolaşımını sağlamak amacıyla oluşturulan uygulamaların genel adı” olarak tanımlanıyor. T.C. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nın 14 Aralık 2012 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 421 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile zorunlu hale gelen e-Fatura ve elektronik defter tutma zorunluluğunun kapsamı genişletilerek, 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu kapsamında madeni yağ lisansına sahip, 2011 yılı brüt satış hasılatı 25 milyon TL ve üzerinde olan mükellefler de dahil edildi.

Uygulama kapsamındaki şirketler 2013 yıl sonundan itibaren kurumlar arasında kağıt fatura düzenleyemeyecek, düzenleseler bile geçersiz sayılacak. Ayrıca kendilerine gönderilen e-Faturaları almaları da zorunlu olacak. Uymayanlar ise Vergi Usul Kanunu’nun ilgili hükümlerine göre cezalandırılacak. E-Fatura kullanma zorunluluğu 2014 yılında başlasa da...