17 / 05 / 2024

e fatura Mehmet Şimşek

e fatura Mehmet Şimşek

Firmaların e-fatura kullanmakla sağlayacakları tasarruflar sayılamayacak kadar çok olduğunu belirten Maliye Bakanı Mehmet Şimşek e-fatura sisteminin avantajlarını yazdı. Mehmet Şimşek aynı zamanda E fatura'nın geleceğinden de bahsetti...

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Kağıt fatura döneminde son günler! Tarihe karışıyor! Tarih açıklandı

2022 veya müteakip hesap dönemlerine ait brüt satış hasılatı için 3 milyon ve üzeri olan mükelleflerin e-fatura'ya geçiş tarihi açıklandı. 

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

E – faturaya geçin hayatınız kolaylaşsın! Kim e – fatura kullanmak zorunda? İşte e – faturanın faydaları

2010 yılında hayatımıza giren e – fatura, milyonlarca kullanıcıya kolaylık sağlarken, e – fatura kullanmak zorunda olan bazı kişi, kurum ve kuruluşlar var. Peki kimler e – fatura kullanmak zorunda? E – faturanın yararları neler? İşte detaylar…

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Mehmet Cengiz ilk defa konuştu: Artık yeter hesap soracağım!

Odatv, Sözcü gazetesi yazarı Serpil Yılmaz'ın iddialarını Mehmet Cengiz'e sordu. Mehmet Cengiz yaptığı açıklamada, "Yoruldum bıktım dedikodulardan. Ama artık yeter, hep sustum herkesle yargı önünde mücadele edeceğim." şeklinde konuştu.

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Depremde yıkılan binaların yerine yenisinin yapılması doğru mu?

Ege'de Sonsöz köşe yazarı Mehmet Karabel bugünkü köşesinde Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın İzmir'le ilgili uyarılarını kaleme aldı. İşte Mehmet Karabel'in 'Depremin yıktığı yere yeni evler yapılır mı?' başlıklı yazısı...

Elif Ece Uzun borçları nedeniyle evini sattı!

Eşi Mehmet Uzun ile boşanma aşamasında olan manken Elif Ece Uzun'un borçları nedeniyle evi ve arabasını sattığı öğrenildi.

Paul Goble'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Ali Güller bugünkü köşesinde CIA’da uzman analist olan Paul Goble'ın Kanal İstanbul açıklamasını kaleme aldı. 

Kripto para dolandırıcılıklarının yaygın çeşitleri!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı Mehmet Akif Soysal, bugünkü köşesinde kripto para piyasasında yaşanan vurgunları kaleme aldı.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezleri Çeşme etabında çok önemli etapları tamamladıklarını, 10 ay içinde projelerin tamamlanacağını belirtti. 

e fatura Mehmet Şimşek Haberi

e fatura Mehmet Şimşek

New York Times’ın ünlü yazarı Thomas Friedman “Dünya Düzdür” (The World is Flat) isimli kitabında; 1989 yılında Berlin Duvarı’nın yıkılmasından sonra, dünyada yaşanan olağanüstü teknolojik gelişmelerle küreselleşmenin ilişkisini anlatarak bu gelişmelerin hem bireysel, hem kurumsal, hem de ülkeler arasında, başta ekonomik olmak üzere, her türlü etkileşimi ve işbirliğini hızlandırdığını ve dünyanın artık eskiye göre çok daha düz bir dünya haline geldiğini ifade eder. Şüphesiz, küreselleşme ve teknolojik gelişmelerin damgasını vurduğu bu çağda, değişime en hızlı bir şekilde reaksiyon vermesi ve uyum

sağlaması gereken kamu idarelerinin başında vergi idareleri geliyor. Çünkü vergi ekonomik aktiviteler üzerinden alınıyor ve ekonomik faaliyetler bugün, teknolojinin de etkisiyle eskiye göre çok daha hızlı, karmaşık ve küresel bir ortamda gerçekleştiriliyor. Maliye Bakanlığı uzun zamandır geliştirmiş olduğu ve...