30 / 07 / 2024

e-Fatura son başvuru tarihi

e-Fatura son başvuru tarihi

Kağıt fatura tarih oluyor… Binlerce vergi mükellefine elektronik fatura kullanma ve elektronik defter tutma zorunluluğu geliyor...

Adalet Bakanlığı sürpriz bir kararla peş peşe personel alacak! Açık kadrolar ve son başvuru tarihi belli oldu!

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 14 adet personel alacağını açıkladı. Son başvuru tarihinin 4 Ekim olduğu öğrenilirken, açık kadrolar ve başvuru şartları da belli oldu.

TCDD çok sayıda personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi belli oldu! Acele edin!

TCDD, Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımladığı ilan aracılığıyla 42 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Tüm başvuru şartlarını tek tek açıklayan TCDD, son başvuru tarihinin ise 18 Ağustos olduğunu paylaştı.

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği veriyor! Son başvuru 15 Temmuz 2023

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği vereceği son kampanyasını duyurdu. Seyahat için verilecek desteğe son başvuru 15 Temmuz 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

MEB personel ilanını duyurdu: Başvuru şartları neler? Son başvuru tarihi 19 Haziran 2023

Milli Eğitim Bakanlığı yeni personel istihdam ilanını duyurdu. Buna göre alım yapılacak kadrolar belli olurken başvuru şartları ve son başvuru tarihi de netleşti.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Sözleşmeli Personel kadro dağılımı belli oldu! Son Başvuru 30 Mart 2023!

Milli Eğitim Bakanlığı Sözleşmeli Personel alımı yapacak. İlana son başvuru tarihi 30 Mart 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

En az ilkokul mezunu olmak yeterli oluyor! Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

50 Millî Eğitim Uzman Yardımcısı alınıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı! Son başvuru tarihi 10 Şubat 2023!

Millî Eğitim Uzman Yardımcılığı için 50 kişi alınacak. Son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olan ilan için kadro dağılımı da belli oldu. Coğrafya branşından Almancaya kadar birçok alanda alım yapılacak. İşte detaylar…

İmar barışı son başvuru tarihi!

İmar barışı başvuruları 8 Haziran'da başladı. İmar barışına e-devlet üzerinden başvurulabiliyor. Peki, imar barışı son başvuru tarihi ne zaman?

Silivri Konutları 3. Etap son başvuru!

Silivri Konutları 3. Etap son başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Başvuruların 18 Nisan 2018'e kadar kabul edileceği projede 2+1 ile 3+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor. 

MBA in Real Estate 2016 programı son başvuru tarihi 25 Ağustos!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği ile Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" için son başvuru tarihi 25 Ağustos olarak belirlendi.

TOKİ Ordu Mesudiye son başvuru tarihi!

TOKİ Ordu Mesudiye son başvuru tarihi 18 Eylül 2015 olarak belirlendi. Dairelerin minimum 75,1 metrekare büyüklüğe sahip olduğu projede 39 adet konut kurayla satılıyor.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ son başvuru!

Daire fiyatlarının 150 bin 061 TL başlangıç gösterdiği Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri'nde toplam 73 adet konut satışa sunuluyor. Eskişehir Odunpazarı TOKİ son başvuru günü 30 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru!

TOKİ Şırnak Beytüşşebap Evlerin'de 559 TL 'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. TOKİ Şırnak Beytüşşebap son başvuru tarihi 3 Temmuz 2015 olarak belirlendi.

e-Fatura son başvuru tarihi Haberi

e-Fatura son başvuru tarihi

Elektronik fatura; “belirlenen standartlara uygun e-Faturaların, taraflar arasında güvenli ve sağlıklı bir biçimde dolaşımını sağlamak amacıyla oluşturulan uygulamaların genel adı” olarak tanımlanıyor. T.C. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nın 14 Aralık 2012 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 421 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile zorunlu hale gelen e-Fatura ve elektronik defter tutma zorunluluğunun kapsamı genişletilerek, 5015 sayılı Petrol Piyasası Kanunu kapsamında madeni yağ lisansına sahip, 2011 yılı brüt satış hasılatı 25 milyon TL ve üzerinde olan mükellefler de dahil edildi.

Uygulama kapsamındaki şirketler 2013 yıl sonundan itibaren kurumlar arasında kağıt fatura düzenleyemeyecek, düzenleseler bile geçersiz sayılacak. Ayrıca kendilerine gönderilen e-Faturaları almaları da zorunlu olacak. Uymayanlar ise Vergi Usul Kanunu’nun ilgili hükümlerine göre cezalandırılacak. E-Fatura kullanma zorunluluğu 2014 yılında başlasa da...