28 / 07 / 2024

E Makro Tavan Sistemleri adres 

E Makro Tavan Sistemleri adres 

E Makro Tavan Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Yüksel tarafından kuruldu.

Özel okullarda yasaya rağmen zam yüzde 300'e dayandı!

Özel okullarda geçen sene yaşanan ‘fahiş fiyat' krizi bu sene de tekrarlanıyor. Bazı okullar yüzde 57'lik artış tavanını ek ücretlerle delip yüzde 300'e kadar çıkarıyor. İsyan eden velilere de ‘çocuğunu okuldan al' baskıları yapılıyor.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile dolar/TL kuru yükselişe geçti. Dolardaki bu  hareketlilik piyasalar yansımaya başladı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Demir fiyatları tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, dolar kurunun 26 TL olması ile tavan yaptı. Son zamanlarda peş peşe gelen zamların ardından 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

ABD'de borç tavanı krizinin çözülmesi altının cazibesini azalttı!

Altın, ABD'de borç tavanı krizinin çözülmesinden sonra değerli metalin cazibesini kaybetmesi ve yatırımcıların hisse senetlerindeki yükselişe odaklanmasıyla yatay işlem gördü ve altının cazibesi azaldı.

Araç sahipleri aman dikkat! Rus petrol ürünlerine tavan fiyat başladı!

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin, Rusya'dan deniz yoluyla taşınan dizel ve sıvı yakıt (fuel-oil) gibi çeşitli rafineri petrol ürünlerine yönelik ithalat yasağı başladı. Petrol ürünlerine tavan fiyat uygulaması bugün itibarıyla resmen uygulamaya girdi.

Hurda paslanmaz fiyatları uçtu! Tavan fiyatı kritik eşiğe dayandı! İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hurda paslanmaz fiyatları uçtu. Tavan fiyatı kritik eşiğe dayanana paslanmaz fiyatları dikkat çekiyor. Ayrıca hurda kurşun ve akü fiyatları da açıklandı. İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi…

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 9 Ocak 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına gelen zamlar inşaat sektörüne bomba gibi düştü. Son dönemlerde peş peşe gelen zamlardan sonra bugün demir fiyatlarına tekrar zam geldi. Fiyatlar resmen tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 9 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Son dakika: Benzin ve motorindeki hareketlilik sonrası kritik adım: 5 Aralık'ta yürürlüğe girecek!

Benzin ve motorin fiyatları petroldeki hareketlilik ile değişmeye devam ederken, piyasayı yakından ilgilendiren karar 5 Aralık 2022’de yürürlüğe girecek. AB ülkeleri, 60 dolar tavan fiyatı uygulamasını devreye alacak. Buna ek olarak yeni bir fiyat sınırlama mekanizması kurulması da gündemde.

Ekspertiz fiyatları üçe katlandı, alıcı da satıcı da tavan fiyat istiyor

İkinci el otomobil satışlarında satıcıya ve alıcıya getirilen ekspertiz raporu şartı fiyatların yükselmesine neden oldu. Tüketici dernekleri ve otomobil satıcıları ekspertiz raporuna tavan fiyat getirilmesini istiyor.

Araç sahipleri dikkat! Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması yeniden gündeme gelebilir!

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe yapılan zamlar gündemden düşmezken son dakika açıklaması geldi. EPDK, akaryakıt satış fiyatlarında ‘makul olmayan kâr artışları tespit edilmesi halinde’ tavan fiyat uygulamasının yeniden gündeme gelebileceğini açıkladı.

Mersin'de kira fiyatları tavan yaptı!

Türkiye genelinde konut fiyatları ve kira fiyatları tavan yaptı. Uygun kira fiyatları ile bilinen Mersin'de de konut fiyatları yükselişe geçti. 

E Makro Tavan Sistemleri adres  Haberi

E Makro Tavan Sistemleri adres 

E Makro Tavan Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Yüksel tarafından kuruldu.

E Makro Tavan Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, tavan sistemleri, alçıpan duvar bölme, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve...