04 / 05 / 2024

E Net Makina Mühendislik iletişim

E Net Makina Mühendislik iletişim

E Net Makina Mühendislik Enerji İnşaat Ve Dış Ticaret Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Yılmaz tarafından kuruldu. 

Dolar 20 lira mı olacak? İslam Memiş'ten net açıklama geldi! Sakın dolarla borçlanmayın!

Seçim sonrası dolar kurunda düşüş başladı. Dolar/TL kuru düşüşe geçerken 20 lira olacağı iddiaları konuşulmaya başlandı. Peki dolar 20 TL mi olacak? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten net yanıt geldi.

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Gram altın yükselişe ara verdi. Altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran altın şu sıralar 2170 dolar oldu. Peki altın alalım mı? Altın almak için doğru zaman mı? 

Net House Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net House Pazarlama Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Khatereh Eını Sadr tarafından kuruldu.

Dolar ve euronun rotası çizildi! Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez net konuştu!

Merkez Bankası'nın beklenen faiz kararının duyurulmasının ardından, çeşitli uzman ekonomistler sırayla görüşlerini dile getirmeye devam ediyor. Ekonomist Mahfi Eğilmez de Dolar ve Euro'nun ilerisi hakkında dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu.

Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcılar ters köşe olacak

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yükselen altın ve gümüş fiyatları bayramdan sonra gerilemeye başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarını yanında gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Commerzbank gümüş için beklentisini düşürdü! Gümüş fiyatları net bu kadar olacak!

Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı!

Koç Holding tarafından ilk çeyreğe ilişkin bilanço resmen açıklandı. Buna göre, Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı. İşte o rakamlar...

Arçelik 283721 EI Kombi No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin 500 TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Arçelik No Frost Buzdolabı, geniş saklama kapasitesi ve sahip olduğu çeşitli teknolojiler ile 4 mevsim boyunca gıdaları ilk günkü tazelikleriyle muhafaza eder. 

Arçelik geniş hacimli buzdolaplarında net 2 bin 500 TL indirim! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşyanın sevilen markası Arçelik'in oliz uygulamasına özel cazip kampanyaları tam gaz devam ediyor. Arçelik, şimdi de geniş hacimli buzdolabı alımlarında, net 2 bin 500 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, 391641 EI Gardırop Tipi Buzdolabı kaç TL? İşte detaylar...

Euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? Net yanıt geldi! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası bu hafta faizleri 50 baz puan artırdı. Kararın hemen ardından euro kuru yükselişe geçti. Yatırımcılar ise ''euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırıyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Net yanıt geldi...

Altın fiyatları bu hafta tam bu kadar olacak! Net rakam şimdi geldi! Görenlerin eli ayağı titredi!

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları Fed faiz kararından sonra rekor kırdı. Ardından sert düşüşe geçen altın bu hafta tam bu kadar olacak. Net rakam şimdi geldi! Görenlerin eli ayağı titredi!

Euro için net rakam paylaşıldı! Rota oluşturuldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen baksın!

2022 yılının döviz şampiyonu olan euro kurunun  ne kadar olacağı belli oldu. Son günlerde yükselişe geçen euro için net rakam paylaşıldı! Rota oluşturuldu! Kıyıda köşede eurosu olanlar hemen baksın!

Elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusuna net yanıt! Uzman isim peş peşe açıkladı! Elinde altını olanlar hemen baksın

2022 yılının son günlerine doğru gidilirken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Yatırımcılar ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ederken Uzman isimden peş peşe açıklama geldi. Elinde altını olanlar hemen baksın...

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Net yanıt geldi! Euro sene sonunda böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası kararından sonra euro/TL kuru yükselişe geçti. Euro yükselirken yatırımcılar ''elimizdeki euroları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını araştırırken net yanıt ünlü ekonomistten geldi. İşte Euro sene sonunda böyle olacak!

E Net Makina Mühendislik iletişim Haberi

E Net Makina Mühendislik iletişim

E Net Makina Mühendislik Enerji İnşaat Ve Dış Ticaret Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Yılmaz tarafından kuruldu. 

E Net Makina Mühendislik Enerji İnşaat Ve Dış Ticaret Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. b. Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatınıyapmak. c. Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, bağlantı parça ve aksamlarınıüretmek. ç. Bilumum elektrikli ve elektronik makine ve aletlerin üretimi, tamir ve montajını yapmak. d. Her türlü tekstil terbiye makinelerinin...