27 / 07 / 2024

E ON bölünecek mi

E ON bölünecek mi

Alman enerji şirketi E.ON, enerji pazarındaki hızlı değişimleri ele almak ve varlıklarının değerlenmesini kolaylaştırmak amacıyla bir tanesi yenilenebilir enerji ve diğeri de geleneksel enerjiye odaklanmak üzere 2 ayrı firmaya ayrılacak

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Üniversite tercihini yapacak gençler için ipuçları! İşe alımlarda en çok tercih edilen üniversite ve bölümler hangileri?

Kariyer.net, ‘İşverenin Tercihi’ analizinin sonuçlarını açıkladı. Analiz özellikle üniversite tercihlerini yapacaklar için rehber niteliğinde.  Analiz, hangi üniversitelerden ve hangi bölümlerden mezun olanların daha kolay iş bulduğuna ilişkin önemli sonuçlar ortaya koydu.

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Tüpraş ne zaman bölünecek? TUPRS bedelsiz ne zaman? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

"Tüpraş ne zaman bölünecek? TUPRS yüzde 600 bedelsiz ne zaman?" sorularının yanıtları yatırımcılar tarafından da merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Tüpraş ne zaman bölünecek? TUPRS yüzde 600 bedelsiz ne zaman? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından e-Nabız uygulamasına yeni eklenen Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için fotoğraf ekleme özelliği eklendi.

Kardeşler arasında miras nasıl bölünür? Kardeşten kardeşe miras nasıl kalır?

Kardeşler arasındaki miras durumu çoğu zaman sorun teşkil etmektedir. Peki “Kardeşler arasında miras nasıl bölünür? Kardeşten kardeşe miras nasıl kalır?” İşte detaylar!

Bim’e indirimli pastacılık ürünleri geliyor! BİM 27 Eylül 2022 fiyat listesi

BİM marketler her hafta olduğu gibi bu haftada birbirinden çeşitli ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğunu yayınladı. Bu hafta çeşit çeşit pastacılık ürünleri indirimli fiyatlarıyla BİM market raflarında yerini alacak.

Doğuş Center Etiler'deki 45 bağımsız bölüm 24.8 milyon Euro'ya Getir'e satılıyor!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Doğuş Center Etiler binasındaki 45 adet bağımsız bölümün Getir Perakende'ye 24 milyon 850 bin Euro'ya satılmasına karar verildi. 

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Kardeşler arasında bölüştürülen miras iptal edilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kardeşler arasında bölüştürülen mirasla ilgili yaşanan sorunları kaleme aldı.

Doğuş GYO, Doğuş Center'daki 47 bağımsız bölümü Getir'e satıyor!

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler binasındaki 47 adet bağımsız bölümün satışı hususunda Getir ile görüşmelere başlanmasına karar verildi.

E ON bölünecek mi Haberi

E ON bölünecek mi


Alman enerji şirketi E.ON, enerji pazarındaki hızlı değişimleri ele almak ve varlıklarının değerlenmesini kolaylaştırmak amacıyla bir tanesi yenilenebilir enerji ve diğeri de geleneksel enerjiye odaklanmak üzere 2 ayrı firmaya ayrılacak.  


Almanya'nın en büyük enerji şirketlerinden E.ON tarafından yapılan açıklamada, şirketin enerji pazarındaki hızlı değişimleri ele almak ve varlıklarının değerlenmesini kolaylaştırmak amacıyla 2 farklı firmaya ayrılacağı belirtilerek, bir firmanın yenilenebilir enerjiye diğerinin de geleneksel enerjiye odaklanacağı kaydedildi.  


Açıklamada, firmanın yenilenebilir enerji kaynaklarına, düzenlenmiş dağıtım ağlarına ve müşteri çözümlerine odaklanmak istediği bildirildi.  


Söz konusu bölünmenin 2016 yılı Genel Kurul toplantısı sonrasında uygulamaya gireceği aktarılan açıklamada, "Yeni kurulacak şirketin iş birimleri henüz bir şirket teşkil etmiyor. E.ON bu nedenle bu birimleri birleştirmek için gerekli adımları atacak. Raporlama sürekliliğini sağlamak amacıyla E.ON'un mevcut...