05 / 05 / 2024

E Sabri Ertekin

E Sabri Ertekin

Kentte kazandırılması planlanan fuar alanı için çalışmalar, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nın yoğun çabalarıyla hız kesmeden devam ediyor.

Workindo Ahmet Ertekin’e sponsor oldu!

İnşaat sektörünün kariyer ve hizmet plaformu olan Workindocom, Türkiye ve Avrupa muaythai şampiyonu, genç sporcu Ahmet Ertekin’e sponsor oldu.

Sabri Sarıoğlu Amerika'dan ev aldı!

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu ile pilot eşi Yağmur Sarıoğlu'ndan sürpriz yatırım. Ünlü çift, Amerika'dan ev almaya karar verdi.

Dokuz Turizm İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dokuz Turizm İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sabri Turan tarafından 2 milyon TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

İzmir Sabri Hakkı Ulukartal Anaokulu açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İzmir'de hayırsever desteğiyle yaptırılan Sabri Hakkı Ulukartal Anaokulu'nun açılışını gerçekleştirdi.

Sabri Özdemir Batman'daki yol çalışmalarını inceledi!

Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir asfalt, yol kaldırım ve kilit parke taşı döşeme faaliyetlerinin sürdüğü çalışma sahalarında denetimlerde bulundu.Özdemir daha sonra Pınarbaşı mahallesindeki Hamidiler caddesinde asfalt serim çalışmalarını denetledi.

Murat Ülker, Sabri Ülker adına yurt yaptıracak!

Yıldız Holding, Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi arsasına 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayacak. Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu adıyla hizmet verecek yurdun protokolü imzalandı.

Şanlıurfa 3. Organize Sanayi Bölgesi’nin imar planı onaylandı!

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün takibi sonucunda, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylanan imar planının hazırlanmasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin’de yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi...

Murat Ülker, Esenler'de Sabri Ülker Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Esenler’i ziyaret etti. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun eşlik ettiği gezide Ülker, babası Sabri Ülker adına açılan Gençlik Merkezi’ni de ziyaret etti.

Sabri Ertekin: Şanlıurfa yeni cazibe merkezi oldu!

Şanlıurfa'nın 2023 hedeflerini rahat yakalayacağını söyleyen Şanlıurfa Ticaret ve.Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ilin 2023'de toplam 116,5 Milyar TL'lik bir ekonomiye dönüşeceğini belirtti.

Elite World Van Otel’e Van’dan tam not!

Elite World Hotels Zinciri tarafından Van’a 35 milyon dolar yatırımla açılan ve kentin Dünya zincirine bağlı tek oteli olan 5 yıldızlı Elite World Van Otel’e Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi’den tam not.

Aziz Torun, Hamdi Akın ve Nihat Özdemir, Sabri Ülker'in cenaze töreninde!

Sabri Ülker'i 20 yılı aşkın bir süreden beri tanıdığını söyleyen Torunlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, “Biz 1985-86’lı yıllarda Ülker'e şeker satıyorduk. İş disipline hayrandım. Bizlere çok şey öğretti” dedi

Bisse ve Sabri Özel, Erbil'de şube açtı!

Erbil'in en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Majidi Mall'da törenle açılan Bisse ve Sabri Özel Mağazaları büyük ilgi gördü. Bisse Markasının Sahibi Mustafa Kefeli ise 40. yurtdışı şubesini Erbil'e açtıklarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile geti

Şanlıurfa'ya 50 milyon Euro'luk güneş paneli tesisi kurulacak!

ŞUTSO Başkanı Eyyüp Sabri Ertekin, Şanlıurfa'yı kalkındıracak güneş panelleri üretimini devreye almak için kolları sıvadı

E Sabri Ertekin Haberi

E Sabri Ertekin

Kurulacak Fuar Alanı ve Kreatif Bilgisayar Teknolojileri İş Geliştirme Merkezi için yer tahsisi konusundaki pürüzlerin giderilmesinin ardından proje çalışmaları başlatılacak.


Konuyla ilgili olarak Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Akkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Murat İmamoğlu ve Meclis Üyesi Selçuk Karakuş'tan oluşan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Heyeti, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili olarak atanan Abdülkadir Açar'abir ziyaret gerçekleştirerek hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de Karaköprü'de kurulması planlanan Şanlıurfa Fuar Alanı ve Kreatif Bilgisayar Teknolojileri İş Geliştirme Merkezi için istişarede bulundu.

Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Seyfettin Gencer ile Emlak ve İstimlak Daire Başkan Yahya Ürün'ünde hazır bulunduğu görüşmede, Şanlıurfa Fuar Alanı ve Kreatif Bilgisayar Teknolojileri İş Geliştirme Merkezi...