30 / 04 / 2024

e5 açık çarşı torkam projesi nerede

e5 açık çarşı torkam projesi nerede

Torkam E5 açık çarşı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bulunuyor.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Altında sert düşüş! Kıyıda köşede gram altını, çeyrek altını olanlar dikkat! 30 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 30 Ağustos Çarşamba günü yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın düştü mü, yükseldi mi? Elinde gram altını, çeyrek altını bile olanlar baksın! 30 Ağustos Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu? 

30 Ağustos 2023'te Borsa açık mı? Çarşamba günü borsada işlem yapılabilecek mi?

Yarın, 30 Ağustos Çarşamba günü, borsada işlem yapmayı düşünen kişiler Borsa İstanbul'un açık olup olmayacağı hakkında endişeler taşıyor. İşte 30 Ağustos 2023 yarın borsaların durumu...

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Emlak uzmanı Mert Başaran son günlerde dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Mert Başaran açık açık rakam verdi! Dolar 22 gün sonra tam olarak bu kadar olacak! Hemen bakın!

Ekonomist Özgür Demirtaş isyan etti! Dolar almak isteyen Kapalıçarşı'ya koştu! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından iki farklı dolar kurunu paylaşarak isyan etti.  Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı.

Akaryakıt fiyatlarına çok şaşıracaksınız! İşte 21 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarına dair son detaylar merakla araştırılıyor. İşte 21 Aralık Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Arçelik’te Cuma aşkına kampanyası başladı! İhtiyacınız olan ne varsa hepsi indirimde! İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Arçelik de kasım ayı kampanyalarına katıldı. Cuma aşkına kampanyasında gerçek ihtiyacını bilenleri muhteşem indirimler bekliyor. İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı?

28 Ekim’e sayılı saatler kala vatandaşlar, 28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Altının başkentinde altın fiyatları resmen açıkladı! Aradaki farkı görenlerin ağzı açık kaldı! Güncel altın fiyatları

Altının Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları resmen açıklandı. İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları ile aralarındaki farkı görenlerin ağzı açık kaldı. İşte Kahramanmaraş 6 Eylül 2022 altın fiyatları.

Okul eksiklerinizi 17 Ağustos Çarşamba ŞOK kataloğundan tamamlayın! İşte 17 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Okul, kırtasiye eksiklerinizi 17 Ağustos Çarşamba ŞOK kataloğundan tamamlayın! İşte 17 Ağustos 2022 ŞOK aktüel ürün listesi!

Bankalar yarın açık mı? 13 Temmuz Çarşamba bankalar açık mı kapalı mı?

Bankalar yarın açık mı kapalı mı? 13 Temmuz Çarşamba bankalar açık mı kapalı mı? soruları vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte merak edilen detaylar!

Bankalar ne zaman açılacak? Bankalar 13-14 Temmuz açık olacak mı? Bankalar ne zaman açılıyor?

Bankalar ne zaman açılacak, Bankalar 13-14 Temmuz Çarşamba ve Perşembe günleri bankalar açık mı? İşte merak edilen detaylar!

e5 açık çarşı torkam projesi nerede Haberi

e5 açık çarşı torkam projesi nerede

Torkam E5 projesi İstanbul Sefaköy'de hayata geçiriliyor. Proje Torkam İnşaat imzası taşıyor.

234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkanın bulunduğu Torkam E5 projesinde yer alan konutlar geçtiğimiz yıl satışa çıktı.

Arsa alanı 20 bin 700 metrekare olarak belirlenen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Torkam E5 projesinde yer alan 124 adet dükkan 21 Nisan'da satışa satışa çıkıyor. Projede yer alan ticari alanların fiyatları 770 bin TL ile 4 milyon 230 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Torkam E5'teki ticari alanların satışı 21 Nisan Pazar günü saat 13:00'de Radisson Blu Conference & Airport Hotel'de yapılacak.


Torkam E5 nerede?

İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy'de inşa edilen Torkam E5 projesi konumuyla dikkat çekiyor. E-5 kenarında minibüs ve...