07 / 05 / 2024

E7 Grup Ersin Aydeniz

E7 Grup Ersin Aydeniz

Nijerya'da 1.5 yıldır faaliyet gösteren E7 Grup'un CEO'su Ersin Aydeniz, Türk yatırımcıları Afrika'ya çağırdı. Ersin Aydeniz Türk yatırımcılara "Enerji alanında büyük açık var" dedi..

Ersin Aydeniz kimdir?

E7 Grup Genel Müdürü Ersin Aydeniz kimdir? Ersin Aydeniz ne zamandan beri E7 Grup'ta hizmet veriyor? E7 Grup ne zaman kuruldu? İşte Ersin Aydeniz ve E7 Grup...

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kinay ve Ersin Kinay ortaklığında kuruldu.

Ersinler Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersinler Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Ersin ortaklığında kuruldu.

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kaya tarafından kuruldu. 

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de Ersin Ertuğrtul tarafından kuruldu.

Syk Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syk Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ersin Saykın ve Ramazan Saykın ortaklığında kuruldu.

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yont ve Sedat Aygün ortaklığında kuruldu.

Saygıner Grup İnşaat Metal Otomotiv Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saygıner Grup İnşaat Metal Otomotiv Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ersin Sayğın tarafından kuruldu.

Ersin Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersin Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Fatih Ersin, Eyüp Ersin ve Yusuf Ersin imzasıyla kuruldu.

Aydıner Grup İnşaat Peyzaj Otomobil Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydıner Grup İnşaat Peyzaj Otomobil Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ali Şimşek ve Hakkı Ersin Aytür imzasıyla kuruldu.

Özsami Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsami Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ersin Sami tarafından 2 milyon TL sermaye ile 7 Ekim'de Esenyurt, Kapadık Mahallesi, Erzurum Kongre Caddesi'nde kuruldu.

Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade imkanı sunuluyor. E7 Grup imzası ile yükselen proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor. Peki Sky Tower Hotel Akçakoca nerede?

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi!

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 1 haftalık her şey dahil tatil imkanları sunuluyor.

E7 Grup Ersin Aydeniz Haberi

E7 Grup Ersin Aydeniz

Türkiye'nin Afrika ile ticareti artırmak için başlattığı açılım Türk şirketlerinin daha çok iş yapmalarının yolunu açtı. Afrika kıtasının 180 milyon nüfuslu ülkesi Nijirya ise teşvikleriyle Türkler'in gözdesi oldu. Bu ülkeye, konut projesiyle ilk adımını atan E7 Grup, enerji alanında da yeni yatırımlar için kolları sıvadı. Türkiye'de yapı market, inşaat, enerji ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren E7 Grup, Nijerya'da konut projeleri ve enerji yatırımları yapmayı planlıyor. E7 Grup CEO'su Ersin Aydeniz, büyük bir elektrik açığı bulunan Nijerya'nın bu eksikliğini gidermek için bedava doğalgaz verdiğini belirterek, "Ülkede ayrıca büyük ama işletilmeyen petrol ve kömür yatakları var" dedi. Asıl yatırım fırsatının enerji alanında olduğunu söyleyen Aydeniz, "Biz 1.5 yıldır bu ülkedeyiz. Nijerya'da yerel ortağımız Mannah Grup ile birlikte çalışıyoruz. Amacımız kendi yatırımlarımızın...