01 / 07 / 2024

EA Turizm Mobilya Tekstil ve Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi

EA Turizm Mobilya Tekstil ve Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi

EA Turizm Mobilya Tekstil ve Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi, Servet Karahan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Mobilya Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Örü tarafından kuruldu.

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Verdes Uluslararası İnşaat Mobilya Madencilik Turizm İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Engin İyem tarafından kuruldu.

Tarabya Group Turizm Gayrimenkul Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabya Group Turizm Gayrimenkul Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Yusuf İsa tarafından kuruldu.

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilzade Mobilya İnşaat Gıda Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Uğur Söylemez tarafından kuruldu.

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Furat tarafından kuruldu.

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Durmaz ve  Uğur Tosun tarafından kuruldu.

Consept Yapı Mimarlık Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Consept Yapı Mimarlık Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de kuruldu.

Duderya İnşaat Gıda Mobilya Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duderya İnşaat Gıda Mobilya Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Eren tarafından kuruldu.

Cvr İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvr İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Mobilya Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız tarafından kuruldu.

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İhab Mabad tarafından kuruldu.

EA Turizm Mobilya Tekstil ve Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Haberi

EA Turizm Mobilya Tekstil ve Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi

EA Turizm Mobilya Tekstil ve Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi, Servet Karahan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Mayıs'ta kuruldu. EA Turizm Mobilya Tekstil ve Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi iş konusu; Otel,motel,kamping,pansiyon,tatil köyü,dinlenme evleri, termal istasyonu,plaj,pastane,lokanta,kafeterya,çay bahçesi,kıraathaneler,nargile salonları gibi konaklama, dinlenme,gezme,eğlenme,yiyecek ve içecek yerleri,komple turistik tesisler,... ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir,kiraya verebilir,devir alabilir,devir edebilir,inşaa edebilir veya satın alabilir,satabilir,işletebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


EA Turizm Mobilya Tekstil ve Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Mimar Sinan Mahallesi, Ahmediye Meydanı, Tavukçu Bakkal Sokak,...