18 / 05 / 2024

East West İnvestment İnşaat nerede

East West İnvestment İnşaat nerede

East West İnvestment İnşaat Limited Şirketi bugün Ammar K. Salman tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue West Middle East Mimari Ve Yapı Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli ile By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Ş., Yazdan Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Ş. tarafından kuruldu.

East Meets West Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

East Meets West Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aızhan Betteley ve Chrıstopher D. Betteley ortaklığında kuruldu.

East West Property Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

East West Property Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nevin Yolcu ve Hadı El Kazwını ortaklığında kuruldu. 

East West İnvestment İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

East West İnvestment İnşaat Limited Şirketi bugün Ammar K. Salman tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.

West Blocks Büyükçekmece satılık!

West Blocks Büyükçekmece satılık konut fiyatları bilgisine göre projede yer alan 1 oda 1 salon daireler 300 bin TL' den satılıyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor...

Konakkale West’in 1+1 ve 2+1’leri 3 saat içinde tükendi!

Kırklareli’nin en gözde markalı konut projesi Konakkale West’in 1+1 ve 2+1’leri satışa sunulduğu ilk 3 saat içinde tükendi. Torkam İnşaat’ın hayata geçirdiği projede dairelerin büyük kısmı sahiplerini bulurken inşa çalışmaları da hızla ilerliyor...

Ankara West Gate Residence 'ta 140 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ankara West Gate Residence 'ta mimimum fiyat 140 bin lira olarak belirlendi. Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Konakkale West projesinde 1 +1 ve 2+1'ler 3 saatte tükendi!

KIRKLARELİ'nin en gözde markalı konut projesi Konakkale VVest'in 1+1 ve 2+1'leri satışa sunulduğu ilk 3 saat içinde tükendi. Konakkale West'in, 8 Eylül Pazar günü satış ofisinin açılmasıyla birlikte, 59 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

West Side İstanbul satılık!

West Side İstanbul Evlerinde konutların anahtar teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. Banka kredisi kullanılabilen West Side İstanbul satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.

West Blocks satılık daire!

West Blocks satılık daire fiyatları kapsamında son bir adet kalan 1 oda 1 salon daire 300 bin TL'den satılıyor. Büyükçekmece West Blocks Evlerinde teslimler hemen yapılıyor...

West Block resimleri!

West Block projesi Bilgili Holding tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon normal, 2 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon penthouse ve 5 oda 1 salon loft olarak tasarlandı. West Block resimlerine hab

Büyükçekmece West Blocks satılık daire!

Büyükçekmece West Blocks satılık daire fiyatları 300 bin TL' den başlıyor. Proje kapsamında 1 oda 1salondan 5 oda 1 salona kadar konut alternatifleri yer alıyor.

West Gate Residence örnek daire!

West Gate Residence örnek daire resimlerini haberimizde inceleyebilirsiniz. Ağustos 2015'te bitecek olan Ankara West Gate Residence projesinde daireler 140 bin liradan başlayarak değişen fiyatlarla satılıyor.

East West İnvestment İnşaat nerede Haberi

East West İnvestment İnşaat nerede


East West İnvestment İnşaat Limited Şirketi bugün Ammar K. Salman tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenler'de kuruldu.


East West İnvestment İnşaat Limited Şirketi Konusu:

 Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır İNŞAAT 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, köprüler, otoyol kavşak, asfaltlama, restorasyon işerli, her türlü alt ve üst yapı inşaat işleri, baraj ve göletler, su ve sulama kanalları inşaatı,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...