05 / 05 / 2024

Eataly istanbul şube

Eataly istanbul şube

Eatly yöneticileri Bağdat Cadde'sinde 20 milyon TL ciro hedefliyordu. Ancak Eatly ikinci şubeden vazgeçmiş...

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

Robert de Niro’nun ortağı olduğu Nobu Restoran İstanbul’da şube açıyor!

Ünlü oyuncu Robert de Niro’nun da ortakları arasında yer aldığı Nobu Restoran, İstanbul’da şube açıyor.

Baydöner Axis İstanbul AVM'de şube açtı!

Döner restoran zincirlerinden olan Baydöner, İstanbul Eyüp'te bulunan Axis İstanbul AVM'de şube açtı. İstanbul'daki 25'inci şubesi olan Baydöner Axis İstanbul AVM şubesi 72 kişi kapasiteli.

Dünyaca ünlü gece kulübü Jimmy'z, İstanbul'da şube açıyor!

Monako Prensi Albert'in sahibi olduğu dünyaca ünlü gece kulübü Jimmy'z, İstanbul'da şube açıyor. Jimmy'z eğlencesi, ekim ayında 42 Maslak'ta başlayacak.

Ziraat Katılım ilk yılda 20 şube açacak!

Ziraat’in kuracağı katılım bankasının 29 Mayıs’ta açılması planlanıyor. Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın “Bu yıl Ziraat Katılım olarak 20 şube açacağız. Bankanın genel müdürlüğü ise istanbul Bahçekapı’da olacak” dedi.

Baydöner İstanbul Aqua Florya AVM’de şube açtı!

Baydöner İstanbul Aqua Florya AVM’de şube açtı. 5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, İstanbul Aqua Florya AVM’de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 88 Restorana Ulaştı.

Antep Sepeti el sanatlarını İstanbul'da Eataly'e taşıdı!

Eataly Gaziantep'i ağırlıyor etkinliği kapsamında İstanbul Zorlu Center'da Gaziantep rüzgarı estiren Antep Sepeti el sanatları ve etnografik ürünleriyle göz kamaştırdı. Gaziantep'in dünya genelinde el sanatları ve bakır işçiliği oldu.

Eataly 3 yeni şube daha açacak!

İtalyan Eataly, ilk yılda 40 milyon TL’lik ciroya ulaştı ve 27 Eataly arasında ilk beşe girdi. İkinci yıl için 60 milyon TL hedef belirlediklerini belirten Şule Zorlu Cümbüş, 3 şuba daha açacaklarını belirtti

Mado 4 şube daha açmaya hazırlanıyor!

Mado, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 2014'ün ilk ayında 5 şube açan Mado, Şubat ayında da istanbul, Bursa ve izmir' de 4 şube daha açıyor.

Cemal Gökçe yeniden İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı seçildi!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi'nin yeni yönetim kurulu dün yapılan seçimle belli oldu. İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanlığı'na yeniden Çağdaş inşaatçılar Grubu'ndan Cemal Gökçe seçildi...

Albaraka Türk Bursa, İzmir, İstanbul ve Ankara 'da şube açtı!

Albaraka Türk bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Bursa İnegöl 'de, İzmir Kemalpaşa 'da, İstanbul Silivri 'de ve Ankara Mamak 'ta şube açtığını bildirdi.

Albaraka Türk Kütahya ve İstanbul Bakırköy'de şube açılışı gerçekleştirdi!

Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre İstanbul Bakırköy ve Kütahya Balıklı Mahallesi'nde yeni şube açılışları gerçekleştirdi. Yeni Şubelerin iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor...

Etiler Gıda İstanbul ve Kıbrıs'ta şube açacak!

Etiler Gıda ve Ticari Yatırımlar Sanayi ve Ticaret A.Ş. İstanbul İlinde İkitelli/ Masko ile Bomonti/Feriköy de ve Kıbrıs Magosa da şube açılması için Franchising sözleşmesi imzaladı...

Eataly istanbul şube Haberi

Eataly istanbul şube

Zorlu Çenter içinde geniş bir alana yayılan, İtalyan mutfağına dair pek çok şeyi bir arada bulabileceğiniz, hem restoran hem de market özelliği olan Eataly, konseptinin Türkiye'de doğduğunu biliyor muydunuz? Eataly'nin kurucusu Oscar Farinetti, Türkiye ziyareti sırasında Kapalıçarşı'yı geziyor ve buradan çok etkileniyor. "Kapalıçarşı'nın konseptini yerel gıda üzerine kurgulayabilir miyim?" diye düşünen Farinetti, yerel gıda üreticilerini tüketiciyle buluşturabilecek bir platform kurmaya karar veriyor. Firma, topladığı peynirleri kişilerin kendi isimleri yerine Eataly markası adı altında satıyor.

Para'da yer alan habere göre; Eataly makarnacısı ve peynircisi bu konseptin sonucunda doğmuş. İlk şubesini Torino'da açan Eataly'nin bugün New York, Dubai, Tokyo, Sao Paulo, Chicago ve Münih gibi pek çok şehirde toplam 25 şubesi var.

Eataly mağazasından 11'i İtalya'nın Torino, Lingotto, Torino Lagrange, Pinerolo, Asti, Monticello,...