14 / 05 / 2024

Ebeşoğulları Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Ebeşoğulları Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Ebeşoğulları Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Ebeş, Aliekber Ebeş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Şişli, Duatepe Mahallesi, Çobanoğlu Sokak'ta kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Ode Yapı Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ode Yapı Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Oğul tarafından kuruldu.

Moys Touristic Organizasyon Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Moys Touristic Organizasyon Gıda Turizm Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Melek Kaymaz ve Oğuz Çetin ortaklığıyla kuruldu.

Shıva İnşaat Gıda Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shıva İnşaat Gıda Turizm Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Arslan tarafından kuruldu.

Dostum İnşaat Gıda Turizm Eğitim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dostum İnşaat Gıda Turizm Eğitim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Remzi Köseoğlu, Yavuz Hacıömeroğlu, Ahmet Bektaşoğlu ve Süleyman Yılmaz ortaklığında Kartal’da 225 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Maral Gostar Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maral Gostar Gıda Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Reza Hobab tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kd Constructıon İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kd Constructıon İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kenna Duran tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alhayr İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhayr İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yakup Bildik ve A. Abdullah S. Aljubalı ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Naşukati Gıda Turizm Emlak Ve Matbaacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Naşukati Gıda Turizm Emlak Ve Matbaacılık Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih’te 40 bin TL sermaye bedeli ile Nouralhouda Al tarafından kuruldu.

Vroia İnşaat Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Vroia İnşaat Gıda Turizm İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Fatih’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Al Maımanı tarafından kuruldu.

Demsev İnşaat Gıda Turizm Tarım Hayvancılık Otomotiv Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Demsev İnşaat Gıda Turizm Tarım Hayvancılık Otomotiv Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Tic.Ltd.Şti Veli Demirağ ve Serdal Sevimli ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Medea Yapı Yalıtım İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medea Yapı Yalıtım İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehtap Akarsu tarafından kuruldu.

Ebeşoğulları Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Ebeşoğulları Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Ebeşoğulları Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Ebeş, Aliekber Ebeş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Şişli, Duatepe Mahallesi, Çobanoğlu Sokak'ta kuruldu.

Ebeşoğulları Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3  Şirketin amaç ve konuları şunlardır. GIDA a.  Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. insanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını...