15 / 05 / 2024

ebeveyn lavabosu

ebeveyn lavabosu

Seramik Tasarım Yarışması'nda sağlık gereçleri kategorisinde Mehmet Oğuz, kaplama malzemelerinde ise Emin Ercan birinci oldu. Seramik Tasarım Yarışması'ndan sektörde bir ilk çıktı. Mehmet Oğuz Çocuk boyuna göre ebeveyn lavabosu yaptı, ödülü kaptı.

Elinde tapusu olanlar için flaş karar: Artık bu şekilde yapılacak!

Pek çok ebeveyn, çocukları ile olan farklı ilişkilerini miras kararlarına da yansıtıyor ve mülklerini evlatları arasında farklı oranlarda paylaştırıyor. Mirasları çocukları arasında eşit dağıtmayan anne ve babalar için flaş bir karar geldi. İşte o karar...

Haluk Levent açıkladı! Ahbap Derneği'nden depremzede öğrencilere 5 bin TL burs desteği! İşte detaylar...

Haluk Levent, “Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize 1 yıl süreli aylık 5 bin TL burs verme kararı aldık” açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Tapu harcında muafiyet düzenlemesi!

TBMM'ye sunulan 492 Sayılı Harçlar Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında kişinin kendisinin ikamet etmesi için aldığı evlerde ebeveyn başına 300 bin, çocuk başına ise 150 bin TL'lik bölümün tapu harcından muaf tutulması öngörülüyor. 

492 Sayılı Harçlar Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

492 Sayılı Harçlar Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi kapsamında kişinin kendisinin ikamet etmesi amacıyla satın aldığı konutlarda hanedeki ebeveyn başına 300 bin, çocuk başına ise 150 bin TL'lik kısmın tapu harcından muaf tutulması amaçlanıyor...

Ondörtüç Pendik'te ebeveyn banyolu 2+1 daireler!

İstanbul Anadolu Yakası'nın en keyifli ilçelerinden biri olan Pendik'te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesi sizlere ayrıcalıklı ve prestijli bir yaşam sunuyor. Projede teslimler 2018'de yapılıyor..

Creavit, Dual ikili lavabosu ile modern bir çözüm sunuyor!

Modern, şehirli ev düzenlerine uyum sağlayabilmek için küçülen metrekareleri, hane halkı için efektif ortak kullanım alanlarına çevirebilmeliyiz.

Türkiye'de nüfusun yüzde 81'i apartmanlarda yaşıyor!

Halkımızın nasıl bir evde yaşamaya özlem duyduğu yapılan bir araştırma ile ortaya çıktı: Yayla veya deniz kenarında, müstakil, en az 100 metrekare büyüklüğünde. 3 oda-1 salon, yatak odasında ebeveyn banyosu olan bir ev..

ORKA Dinar, her eve göre şık tasarımlar sunuyor!

DİNAR yalın, doğal ve modern bir banyoya davetiye çıkarıyor... Seramik lavabosu ve doğal ahşap dokulu yonga levha yüzeyi ve gövdesi ile DİNAR tercihinize göre frenli tam açılır ya da çekmeceli kapakları ve boy dolabı ile sade ama şık bir tasarım sunuyor.

ORKA Dinar serisi ile sade ama şık bir tasarım sunuyor!

eramik lavabosu ve doğal ahşap dokulu yonga levha yüzeyi ve gövdesi ile DİNAR tercihinize göre frenli tam açılır ya da çekmeceli kapakları ve boy dolabı ile sade ama şık bir tasarım sunuyor.

İstanbul’da 440 bin çocuk sitede büyüyor!

Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan: 'Bir dönem 9 taş, körebe oynayan 1 milyonun üzerinde ebeveyn ve onların 440 bin çocuğu İstanbul’da site hayatı yaşıyor.'

AVM'ler pazar günü kapalı mı olacak?

Satış alanı toplamı 2 bin 500 metrekare üzerinde olan alışveriş merkezlerinde, gerekli hijyen şartlarına ve işletme büyüklüğüne uygun, erkek ve bayan tuvalet ve lavabosu, mescit ve çocuk odası gibi uygun mekanlar oluşturulacak.

Mehpare Evrenol: Rezidans konsepti çok hızla gelişiyor!

Evrenol’un kurucu ortağı Yüksek Mimar Mehpare Evrenol, son yıllarda ev içi taleplerin değiştiğini, özellikle ebeveyn banyolu yatak odalarının ilk talep olduğunu, şehrin merkezinde mutfak metrekaresinin düştüğünü söylüyor.

Çilek, Facebook’ta ebeveynlerin sorularını cevaplıyor!

Özgün tasarımları ile ebeveyn ve çocukların hayatını kolaylaştıran Çilek, uzman pedagog aracılığıyla 20 Ekim Pazartesi günü Facebook üzerinden gelen soruları canlı olarak yanıtlayacak.

ebeveyn lavabosu Haberi

ebeveyn lavabosu

Seramik Tasarım Yarışması'ndan sektörde bir ilk çıktı Çocuk boyuna göre ebeveyn lavabosu yaptı, ödülü kaptı. Türkiye'nin seramikte uluslararası rekabet gücünü artıracak genç tasarımcıları keşfetmek amacıyla düzenlenen Seramik Tasarım Yarışması'nda sağlık gereçleri kategorisinde Mehmet Oğuz, kaplama malzemelerinde ise Emin Ercan birinci oldu. 


Tasarladığı lavabo ile seramik sağlık gereçleri alanında bir ilke imza atan Mehmet Oğuz ebeveyn ve çocuklara özel üç ayrı bölümden oluşan çalışması için patent başvurusunda bulunacak. Seramik sektörünün Türkiye'de ilk kez düzenlediği tasarım yarışmasının ödülleri, bugün kapılarını açan 26. Uluslararası Unicera Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. İki ayrı kategoride sekiz ödülün verildiği Seramik Tasarım Yarışması'nda, seramik sağlık gereçleri alanında Mehmet Oğuz, seramik kaplama malzemelerinde ise Emin Ercan birinciliğe layık görüldü. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi...