27 / 04 / 2024

Haluk Levent açıkladı! Ahbap Derneği'nden depremzede öğrencilere 5 bin TL burs desteği! İşte detaylar...

Haluk Levent açıkladı! Ahbap Derneği'nden depremzede öğrencilere 5 bin TL burs desteği! İşte detaylar...

Haluk Levent, “Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize 1 yıl süreli aylık 5 bin TL burs verme kararı aldık” açıklamasında bulundu. İşte detaylar...



6 Şubat'ta gerçekleşen ve merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem 11 ilde büyük bir yıkıma yol açtı. Depremler sonrasında başta arama kurtarma ekipleri olmak üzere tüm Türkiye'ye yardıma koştu. Bir yandan arama kurtarma çalışmaları devam ederken bir yandan da bölgeye tırlarla yardım paketleri gönderildi. Haluk Levent de kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile birlikte depremin ilk saatlerinden itibaren harekete geçerek bölgeye yardım götürdü.

Toplanan bağışlarla yiyecek, giyecek, çadır, konteyner gibi pek çok ihtiyacı deprem bölgesine ulaştıran Levent, 850 milyon TL'lik yardım paketini de geçtiğimiz haftalarda içeriğiyle birlikte açıklamıştı. Buna göre Haluk Levent, Ahbap Derneği olarak bölgeye konteyner kentler kurulacaklarını, onarılacak durumda olan tüm okulların onarımının üstleneceklerini, yaşlılar için bakım evleri yapacaklarını, rehabilitasyon merkezleri ve öğrenci yurtları açacaklarını açıklamıştı. Ayrıca "Bizler ne taahhüt ediyorsak yerine getireceğiz” diyen ünlü sanatçı, yaptıkları tüm harcamaların faturalarını paylaşacaklarını da söylemişti.

Haluk Levent bu açıklamaları yaparken aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Oktay Kaynarca, Sinem Kobal, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Aleyna Tilki, Hande Erçel, Elçin Sangu, Ayça Ayşin Turan, Gazapizm, Zara, Özge Özpirinçci, Hazal Subaşı, İrem Helvacıoğlu'nun da bulunduğu pek çok ünlü isim de desteklerini göstermek için Levent'in yanında yer almıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön