10 / 05 / 2024

Haluk Levent açıkladı! Ahbap Derneği'nden depremzede öğrencilere 5 bin TL burs desteği! İşte detaylar...

Haluk Levent açıkladı! Ahbap Derneği'nden depremzede öğrencilere 5 bin TL burs desteği! İşte detaylar...

Haluk Levent, “Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize 1 yıl süreli aylık 5 bin TL burs verme kararı aldık” açıklamasında bulundu. İşte detaylar...



AHBAP DERNEĞİ'NDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS DESTEĞİ!

Haluk Levent bugün ise yeni bir açıklama daha yaptı ve sosyal medya üzerinden Ahbap Derneği olarak toplanan bağışlarla depremzede öğrenciler için burs desteği sağlayacaklarını duyurdu. Ahbap Derneği'nin kurucusu ve başkanı olan Haluk Levent, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

"Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize 1 yıl süreli aylık 5 bin Türk Lirası burs verme kararı aldık.
Bu konu ile ilgili burs başvurusu en yakın zamanda http://Ahbap.org sitesinden yayınlanacaktır."

Ayrıntılı bilgi için: http://Ahbap.org 

Haluk Levent konuştu: Ahbap'a 1 milyar geldi...

Ahbap Derneği'ne gelen bağışlar nereye gidecek? Haluk Levent tek tek açıkladı! 850 milyon TL...

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön