06 / 07 / 2024

Ebrar Reklam ve Tanıtım İnşaat Turizm Tekstil Limited Şirketi

Ebrar Reklam ve Tanıtım İnşaat Turizm Tekstil Limited Şirketi

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, Ebrar Reklam ve Tanıtım İnşaat Turizm Tekstil Limited Şirketi'ni satışa çıkardı. 14 Şubat günü ihaleye çıkacak şirketin satış bedeli 18 milyon 180 bin TL olarak belirlendi.

Özen Tabela Reklam Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özen Tabela Reklam Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Tolak tarafından kuruldu.

Bilgi Money Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bilgi Money Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Arslan tarafından kuruldu.

E-ticaret siteleri artık rahatlayacak! Bakın Danıştay ne kadar verdi?

E-ticaret sitelerinin reklam ve indirim bütçelerine dair bazı kısıtlamalar kaldırıldı. Bu haber e-ticaret sitelerini büyük oranda rahatlatacak. E-ticaret sitelerini ilgilendiren bu habere dair detaylar haberin devamında…

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tali tarafından kuruldu.

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

37 Yapı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Turğut tarafından kuruldu.

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Efe tarafından kuruldu.

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited kuruldu!

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata tarafından kuruldu.

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Parvınroo ve Hassan Madadı ortaklığında kuruldu.

Hilgök İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Reklam Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilgök İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Reklam Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Can Taş tarafından kuruldu.

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lil Group Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mıtra Moradı ve Peyman Faghan ortaklığında kuruldu.

Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Demir İnşaat Gıda Reklam Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Eternal Mimari Proje Reklam Ve Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eternal Mimari Proje Reklam Ve Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Tunç Altun tarafından kuruldu.

Ebrar Reklam ve Tanıtım İnşaat Turizm Tekstil Limited Şirketi Haberi

Ebrar Reklam ve Tanıtım İnşaat Turizm Tekstil Limited Şirketi

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, Ebrar Reklam ve Tanıtım İnşaat Turizm Tekstil Limited Şirketi'ni  14 Şubat günü, 18 milyon 180 bin TL'ye satacak.



BÜYÜKÇEKMECE 3. İCRA DAİRESİ TAŞINIRIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Aşağıda cins, miktar ve değeri yazılı hisse satışa çıkarılmış olup:


Birinci artırmanın aşağıda belirtilen gün, saat ve yerde yapılacağı ve o gün kıymetlerinin yüzde 50'sine istekli bulunmadığı taktirde, yine aşağıda belirtilen gün, saat ve aynı yerde 2. artırmanın yapılarak satılacağı; şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen değerinin yüzde 50'sini bulmasının ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olmasının ve bundan başka paraya çevirme ve payların paylaştırma giderlerini geçmesinin şart olduğu; birinci artırmadan on gün önce başlamak üzere artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif...