09 / 05 / 2024

EBRD YDA

EBRD YDA

İnşaat ve altyapı sektörünün lider firmalarından YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., 200 milyon TL tutarında 3 yıl vadeli değişken faizli tahvil ihracını başarıyla tamamladı...

Turkrating, YDA İnşaat'ın kredi notunu teyit etti!

İnşaat & taahhüt sektöründe ilk, reel sektörde ise en yüksek kredi derecelendirme (rating) notunu alan YDA İnşaat mevcut kredi notunu ve pozitif görünümünü korudu.

YDA İnşaat'ın 7. kupon faizi yüzde 3,49!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından ihraç edilen TRSYDAT61625 ISIN kodlu ve 100 milyon TL tutarındaki tahvilin 30 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan 7. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,49 olarak kesinleştirildi.

YDA İnşaat 6. kupon ödemesini yaptı.

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından ihraç edilen TRSYDAT61625 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin kupon ödeme işlemi bugün geçekleştirildi.

YDA İnşaat 2015 olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı 29 Aralık 2015 tarihi saat 10.00'da İbrahim Soysal'ın gözetiminde yapıldı.

YDA İnşaat 5. kupon ödemesini yaptı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret tarafından ihraç edilen TRSYDATA1711 ISIN kodlu ve 200 milyon TL tutarındaki tahvilin 15.03.2016 tarihinde yapılacak olan 5. kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,51 olarak kesinleştirildi.

YDA İnşaat 4. kupon ödemesini yaptı!

YDA İnşaat tarafından ihraç edilen TRSYDATA1711 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin kupon ödeme işlemi bugün gerçekleştirilmiş olup, ödeme tutarları ilgili üyelerin Takasbank A.Ş. nezdindeki serbest hesaplarına aktarıldı.

Akfen Holding'e EBRD'den enerji yatırımı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ( EBRD ), Akfen Holding'in yenilenebilir enerji şirketlerine 2015 yılının en büyük sermaye yatırımını yaptı.

YDA Group gayrimenkul sektöründe büyümeyi hedefliyor!

YDA Group Ankara’da yatırıma devam edecek. Başarılı projelerde talep sorunu olmadığını belirten YDA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, gayrimenkul sektöründeki projelerini anlattı.

YDA İnşaat 2015 genel kurul toplantısını yaptı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 30 Kasım 2015 tarihinde, saat 10:00 'da gerçekleştirildi. İşte alınan kararlar ve görüşülen konular...

EBRD, Rusya yaptırımlarını değerlendirdi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rusya ve Türkiye arasında ekonomik yaptırımların kalıcı hale gelmesi durumunda 2016 yılında Türkiye’nin büyümesinin 0,3 – 0,7 puan azalabileceği görüşünde.

YDA Grup 5 bin konut üretmeyi hedefliyor!

YDA Grup, Sign of the City Awards 2015'te; 'En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı' ve 'En Yeşil Bina' kategorilerinde ödüle değer görüldü.

YDA Group'a 6 ödül!

Finans dünyasının Oscarları olarak da adlandırılan Bonds & Loans Türkiye Ödülleri’nde YDA Group altı kategoride birden ödül almaya hak kazanarak gecenin yıldızı oldu.

EBRD Global Liman hisse alım işlemini tamamladı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türk liman işletmecisi Global Liman İşletmeleri’nin (GLİ) yüzde 10.84 hissesini satın alma işlemini tamamladı.

EBRD YDA Haberi

EBRD YDA

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 200 milyon TL tutarında 3 yıl vadeli değişken faizli tahvil ihracını başarıyla tamamladı. Yapı Kredi Yatırım ve Ziraat Yatırım aracılığında gerçekleşen ihraca gerek kurumsal, gerekse bireysel yerli ve yabancı yatırımcılar yoğıın ilgi gösterdi. 150 milyon TL tutarla çıkılan arza karşılık gelen 310 milyon TL'lik talep sonucunda toplam ihraç tutarı 200 milyon TL'ye arttırıldı. Pek çok ilkin bir arada yaşandığı ihraca uluslararası finans kuruluşu EBRD (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) 40 milyon TL tutarda yatuım yaptı. 


Türkiye'nin büyük çaplı altyapı projelerinin özkaynak firmasında örnek bir işbirliği modelinin başarıldığı bu ihraçta, EBRD Türkiye'de ortak olmadığı bir ı eel sektör şirketinin TL cinsinden çıkardığı tahvil ihracına yönelik ilk kez yatırım yaptı. İşlem aynı zamanda piyasada reel sektörün...