05 / 05 / 2024

Ebru Dildar Edin

Ebru Dildar Edin

İstanbul'da inşaatı devam eden 3.havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projesi gibi büyük projelerin finansmanında yer alan Garanti Bankası, 2016'da 3 milyar dolarlık taahhüt sağlamayı öngörüyor.

Çiftçilere müjde! Tarımsal destek ödemeleri başladı! Bakan resmen duyurdu! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

Tarım ve Orman Bakanı Vakit Kirişçi resmen duyurdu. Binlerce çiftçinin merakla beklediği tarımsal destek ödemeleri ödenmemeye başladı. Hemen hesaplarınızı kontrol edin..

''Gram altın 2000 TL, dolar 40 TL olacak'' diyen Selçuk Geçer tarihi açıkladı! Acele edin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ''Gram altın 2000 lira, dolar 40 lira olacak'' dedi ve tarihi açıkladı. Dolar ve altın yatırımcılarını acele edin diyerek uyarıda bulundu...

Ticaret Bakanlığı 200 Kamu Personeli alımı başvurularında son gün! Başvuru yapmak isteyenler acele edin!

Ticaret Bakanlığı 200 kişilik kamu personeli alımı yapacağını duyurmuştu. 30 Haziran'da başlayan başvurular bugün sona eriyor. Başvuru yapmak isteyenler acele edin!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Şarkıcı Ebru Elver ev kiralarken dolandırıldı! Altı ayılık kirayı peşin ödedi!

Kadıköy Moda'da kiraladığı evin 6 aylık ödemesini peşin yapan şarkıcı Ebru Elver, dolandırıldı. Şarkıcı Elver, kiraladığı daireye gittiğinde kapıyı başkasının açmasıyla şoke oldu.

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erşahin tarafından kuruldu.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Ebru Şahin ve Cedi Osman Alaçatı'dan ev aldı!

Hercai dizisinin güzel oyuncusu Ebru Şahin ve milli basketbolcu Cedi Osman Alaçatı'dan ev aldı...

Ebru Polat Bodrum'da villa kiraladı!

Şarkıcı Ebru Polat yaz tatili için Bodrum'da yazlık kiraladı. Polat yazlık için 100 bin TL kira ödüyor. 

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Ebru Şallı: Uğur bana yeni ev almadı!

Eski manken Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’un evlilik yıldönümü hediyesi olarak kendisine villa aldığı haberlerini yalanladı...

Ebru Dildar Edin Haberi

Ebru Dildar Edin

İstanbul'da inşaatı devam eden üçüncü havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projesi gibi büyük projelerin finansmanında yer alan Garanti Bankası, 2016'da yeni projelerle 3 milyar dolarlık taahhüt sağlamayı öngörürken, sektörde artan rekabetin de etkisiyle yüzde 18 olan pazar payında gelecek birkaç yıl için bir miktar gerileme bekliyor.


Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, bankanın 2015'i yaklaşık 4 milyar dolarlık proje finansman taahhüdü ile tamamlayacağını belirterek, "Proje finansmanında önümüzdeki sene 3 milyar dolarlık yeni taahhüt sağlamayı planlıyoruz" dedi. 


Türkiye'de proje finansmanı son yıllarda gerçekleşen büyük altyapı yatırımlarının etkisiyle hızlı bir büyüme sürecine girerken, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) verilerine göre, bu alanda bankalarca bugüne kadar sağlanan toplam taahhüt yaklaşık 100 milyar dolar, risk bakiyesi de 70 milyar dolar seviyesinde bulunuyor. 

Mevcut kredi bakiyesi olarak...