10 / 05 / 2024

Ebru Küçük

Ebru Küçük

West Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emre Küçük Yönetim Kurulu Başkanlığında ve Ebru Küçük Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Silivri'de kuruldu.

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Zorlu tarafından kuruldu.

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye  bedeli ile Ebru Akboğa tarafından kuruldu.

Ebru Özkartal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Özkartal Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Özkartal tarafından kuruldu.

Edita Engineers Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Edita Engineers Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Çetin tarafından kuruldu.

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ebru Demirhan Bilgiç ve Eşref Bilgiç ortaklığında kuruldu.

Şarkıcı Ebru Elver ev kiralarken dolandırıldı! Altı ayılık kirayı peşin ödedi!

Kadıköy Moda'da kiraladığı evin 6 aylık ödemesini peşin yapan şarkıcı Ebru Elver, dolandırıldı. Şarkıcı Elver, kiraladığı daireye gittiğinde kapıyı başkasının açmasıyla şoke oldu.

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Soyalan tarafından kuruldu.

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erşahin tarafından kuruldu.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Dap Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dap Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Aksu tarafından kuruldu.

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Kız Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile M.Mustafa Kaykısız  ve Ebru Yurdanur Kaykısız tarafından kuruldu.

Ebru Küçük Haberi

Ebru Küçük

West Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emre Küçük Yönetim Kurulu Başkanlığında ve Ebru Küçük Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Silivri'de kuruldu.


West Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...