02 / 05 / 2024

Ebru Öz gayrimenkul yabancı yatırımcı

Ebru Öz gayrimenkul yabancı yatırımcı

MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda Türkiye'yi temsil eden 200 firmadan birisi olan Lal Gayrimenkul AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, sektörün yükselişi için yabancı yatırımcıların büyük önem taşıdığını bildirdi.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede?

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından hayata geçirilen Relax Cadde konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede? İşte detaylar...

Relax Cadde satışta! Yeni konut projesi!

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından inşa edillen Relax Cadde konut projesi satışa çıktı. Proje 'de toplam 643 adet konut yer alacak. İşte projede yer alan dairelerin fiyat listesi... 

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de Somia Hamouch tarafından kuruldu.

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Nuryıldız Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bağcılar'da Mehmet Nurkan Nalbant, Burak Halil Mirza, Ceyhun Öziş, Ogün Kalaycı ve Nuryıldız Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

İskansız gayrimenkul alınır mı?

İskan ruhsatı kısaca oturma izni anlamına geliyor. İskan ruhsatı alınmamış evler aslında yasal olarak oturmaya müsait olmayan evler olarak biliniyor. Peki, İskansız gayrimenkul alınır mı? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

İki Yıldız Gayrimenkul Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Daş tarafından açıldı.

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile I.Fathalla Ibrahım Aly Saıd tarafından kuruldu.

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Globız Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Globız Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Enes Değirmenci, Farooq Hussaın, Nejat Hocaoğlu tarafından kuruldu.

Vatikan'da usulsüz gayrimenkul alımı skandalı!

Vatikan'da yargı makamları, bir dönem üst düzey görevleri üstlenen, fakat ismi yolsuzluk skandalında olan Kardinal Giovanni Angelo Becciu dahil 10 kişi için yargılanma kararı verdi. Becciu'nun ismi gayrimenkul alımında bir yolsuzlukla anılıyor.

Ebru Öz gayrimenkul yabancı yatırımcı Haberi

Ebru Öz gayrimenkul yabancı yatırımcı

Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda Türkiye'yi temsil eden 200 firmadan birisi olan Lal Gayrimenkul AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, sektörün yükselişi için yabancı yatırımcıların büyük önem taşıdığını bildirdi. Dünyanın dört bir yanından gelen 21 binin üzerinde sektör temsilcisinin yer aldığı fuarda 2 bin 300 stand açıldı. Türkiye gayrimenkul piyasasının son yülardaki yükselişine dikkat çeken Lal Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, yükselişin sürmesi açısından yabancı yatırımcüarm önemli olduğunu bildirdi. 7 bin 500'ü aşkın şirketin katıldığı fuarın da önemine işaret eden Öz, Türkiye'den 200 şirketi temsilen 600 kişinin katıldığı bilgisini verdi. 


Toplam 4 gün süren ve yeni projelerin görücüye çıktığı MIPIM 2015'te, birbirinden önemli başlıkların değerlendirildiği panel ve çalıştayların da yer aldığı 75 etkinliğin gerçekleştirildiğine dikkat çeken...