29 / 04 / 2024

eca cimri

eca cimri

Elginkan Topluluğu'na bağlı E.C.A., üretimini yaptığı armatürlerin dakikada 18 litre olan su tüketimini 8 litreye indirerek yüzde 55 oranında su tasarrufu sağlayacağını açıkladı.

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

Karşılaştırmalı buzdolabı fiyatları burada! Cimri’nin 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Fiyat karşılaştırmalı online alışveriş yönlendirme sitesi Cimri’deki son verilere baarak en ucuz buzdolabı fiyatlarını derledik.

Hem cimri, hem güçlü Volta VSM elektrikli bisiklet ile trafiğe takılmadan yollarda ilerleyin!

Akaryakıtın pahalı olduğu şu dönemde alternatif arayanlar için elektrikli bisikletler oldukça iyi bir seçim. Trafik size engel olmasın. Sizin için en uygun elektrikli bisiklet fiyatlarını bir araya getiriyoruz. Ptt avm’de satışa çıkan uygun fiyatlı elektrikli bisikletlerin 12 Eylül 2022 fiyat listes

En ucuz iPhone13 Pro Max 512 Gb nerede! Haberin detaylarına bakmadan almayın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

iPhone’dan başka telefon kullanmam diyenler, iPhone 14 tam bir servet değerinde iPhone 13 Pro Max neyime yetmiyor diyenler bu haber tam size göre. Peki en ucuz iPhone 13 Pro Max’i nerede bulabilirsiniz? İşte cimri.com’a göre en ucuz iPhone 13 Pro Max 512 Gb Akıllı Telefon bulabileceğiniz mağazalar.

Eca Solution İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eca Solution İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Erdem Akyıldız tarafından kuruldu!

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Düşük fatura için cimri buzdolabı!

Türkiye’de toplam enerjinin yüzde 24’ü evlerde kullanılıyor. Bu nedenle beyaz eşyaları satın alırken sadece fiyat olarak değil, enerji tasarrufuna bakmak da önemli...

Elginkan Topluluğu, gayrimenkule giriyor!

ECA markasıyla tanınan Elginkan Topluluğu, İstanbul'dan taşıdığı tesislerinden boşalan arazilerinde gayrimenkul projeleri yapacak. Topluluk böylece kendi arsalarında kentsel dönüşümü de üstlenmiş olacak. İlk proje Maltepe'de...

ECA'nın tasarımları teknoloji ile buluşuyor!

Yeni nesil teknolojik tasarım trendlerini armatürlerine yansıtan E.C.A. Neva ve Novita Serileri ile yalın bir görünüm çizerken, daha az su kullanımı ile tam bir çevreci…

Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına Güvenli Yeşil Bina belgesi verildi!

Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) ilk "Güvenli Yeşil Bina" belgesi Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına verildi. Görkem Gençtürk de binalarının enerji kullanımında cimri, çevre dostu bir yapı olduğunun tescillendiğini kaydetti.

Iğdır İl Müdürlüğü binasına Güvenli Yeşil Bina Sertifikası verildi!

Iğdır Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğü hizmet binası TSE tarafından yüzün üzerinde kriterde yapılan incelemede enerji kullanımında cimri ve de çevre dostu proje olarak tescillendi.

İlk yeşil bina belgesi Iğdır'a verildi!

TSE'nin ilk "güvenli yeşil bina" belgesi, Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına verildi. Binanın enerji kullanımında cimri, çevre dostu bir yapı olduğunun tescillendiği vurgulandı...

İlk 'güvenli yeşil bina' belgesi Iğdır'a!

TSE'nin ilk "güvenli yeşil bina" belgesi, Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasına verildi. Binanın enerji kullanımında cimri, çevre dostu bir yapı olduğunun tescillendiği vurgulandı.

eca cimri Haberi

eca cimri


Buna göre, 3 kişilik bir ailenin evinde E.C.A. markalı lavabo, eviye ve banyo armatür kullanılması durumunda 1 yılda hane başına 126 ton su tasarruf edilebilecek. Tasarrufun bedeli hane başına 931 YTL'yi buluyor.


Küresel ısınma nedeniyle Türk mühendisleri tarafından geliştirilen enerji ve su tasarruflu yeni ürünlerle pazarda yer aldıklarını ifade eden Elginkan Topluluğu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Zeren "Tasarruflu yapı ve ısı ürünlerine şimdi de lavabo-eviye bataryalarıyla güneş enerjisiyle uyumlu çalışan europlus kombiyi ekledik" dedi.


Geçen yıl 600 milyon dolar ciroya uluştıklarını söyleyen Muzaffer Zeren, topluluk olarak 2010 yılına kadar 100 milyon dolarlık yatırım planladıklarını söyledi. Zeren, bu yatırımın içinde otomotiv sanayiinin de olacağını, 18 milyon YTL'lik kısmın da topluluk şirketlerinden Odeksan'da üretilen dökme demir sanayiye ayırılacağını söyledi.


 


Konut ve otomobile...