03 / 05 / 2024

ECCO mağaları

ECCO mağaları

Danimarkalı ayakkabı üreticisi ECCO 5 yılda 35 mağaza açmak hedefine Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi'nde açtığı 6'ıncı mağazası ile bir adım daha yaklaştığını bildirdi.

Memur maaşlarında beklenen Ocak zammı ayyuka çıktı: Memura 33.505 TL'lik ince ayar... 

Milyonlarca memur Ocak 2024 zam rakamlarını sorguluyor. Memur maaşları enflasyon farkı ve toplu sözleşme görüşmeleri sonucunda şimdiden yüzde 52'yi aşmış durumda. İşte memur maşalarına ilişkin merak edilen tüm detaylar...

ECCO, İstanbul Havalimanı'nda açılacak!

ECCO, ulaştırma ve turizm sektörlerine olduğu kadar alışveriş alanına da büyük soluk getirmesi beklenen İstanbul Havalimanı'nda 100 metrekarelik mağaza için gün sayıyor.

Ecco bu yıl Türkiye'de 3 yeni mağaza açacak!

ECCO’NUN Türkiye’deki faaliyetleri hakkında bilgi veren Ecco Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda, bu yıl 3 yeni mağaza açacaklarını anlattı. Erda, "Türkiye’de her şey yolunda giderse daha fazla mağaza açarız.” dedi.

Yeşil yol yapımında son durum ne?

Türkiye son dönemde tüm dünyanın hayranlıkla izlediği projelere imza attı. Üçüncü köprü, üçüncü havalimanı, Kanal İstanbul gibi eşsiz projeler ise uluslararası sermayenin rahatsız olması nedeniyle onların maşaları tarafından protesto edildi.

ECCO 6. mağazasını Bodrum'da açtı!

Danimarkalı ayakkabı üreticisi ECCO 5 yılda 35 mağaza açmak hedefine Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi'nde açtığı 6'ıncı mağazası ile bir adım daha yaklaştığını bildirdi.

Ecco 5 yılda 35 mağaza açacak!

Danimarkalı ayakkabı markası Ecco, beş mağazayla Türkiye pazarına giriş yaptı. Marka gelecek beş yıl içinde mağaza sayısını 35’e çıkarmayı hedefliyor..

Abant yolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı!

Bolu'da etkili olan sağanak nedeniyle Abant yolunda sel meydana geldi. Selde kaya ve ağaç parçalarıyla karayolu ulaşıma kapanırken, Abant Tabiat Parkı'na tatil için gelenlerin araçları kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu.

Bolu Abant yolu sel nedeniyle ulaşıma kapandı!

Bolu'da sabah saatlerinden bu yana devam eden etkili yağış, Abant karayolunda sele neden oldu. Kaya ve ağaç parçalarıyla karayolu ulaşıma kapanırken, uzun araç kuyruğu oluştu.

Ecco Ayakkabı İstanbul'daki üçüncü mağazasını Mall Of İstanbul'da açtı!

Danimarkalı ayakkabı markası Ecco, İstanbul'daki 3'üncü mağazasını Mall of İstanbul'da açtı. Ecco Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda,5 yıl içinde ülkede 35 mağazaya ulaşmayı planladıklarını söyledi.

50 yıllık Mağlova Kemeri'nin belgeseli çekiliyor!

50 yıllık Mağlova Kemeri'nin belgeseli çekiliyor. İstanbul'un tarihi su yolu sisteminin önemli parçalarından, Mimar Sinan imzası taşıyan kemeri anlatan belgeselin çekimlerine başlandı. Belgeselin çekimlerinin yıl içerisinde bitirilmesi hedefleniyor.

Ecco, Türkiye'de 3 yıl içinde 15 mağazalık zincir oluşturacak!

87 ülkede 15 bin satış noktasına ulaşan, 2013 yılında elde ettiği 1.1 milyar euro ciro ile dünyanın en büyük ayakkabı markalarından Ecco, 3 yıl içinde 15 mağazalık zincir oluşturacak

Ayakkabı markası ECCO Türkiye pazarına giriyor!

DANİMARKALI ayakkabı markası ECCO, bu yıl içinde açacağı 5 mağaza ile Türkiye pazarına giriş yapıyor. ECCO 'nun Türkiye'deki ilk mağazası Marmara Forum alışveriş merkezinde açtı.

Dünyaca ünlü ayakkabı firması Ecco ilk mazağasını Marmara Forum AVM'de açacak!

Dünyaca ünlü ayakkabı firması Ecco, önümüzdeki hafta Marmara Forum AVM'de açacağı ilk mağazasıyla Türkiye'ye giriyor. Firmanın en büyük hedeflerinden biri ise Güneydoğu'da deri fabrikası kurmak...

ECCO mağaları Haberi

ECCO mağaları

Danimarkalı ayakkabı üreticisi ECCO 5 yılda 35 mağaza açmak hedefine Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi'nde açtığı 6'ıncı mağazası ile bir adım daha yaklaştığını bildirdi. ECCO, İstanbul dışındaki ilk mağazasını Bodrum'da açarak Türkiye'deki hızlı büyümesini sürdürdü. ECCO haziran ayı itibariyle, kadın, erkek ve outdoor ayakkabı ve yeni sezon deri ürünlerini Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasında tüketicileriyİe buluşturacak. ECCO İstanbul Marmara Forum'da, Bir dünya markası olan ECCO Forum İstanbul Mağazası'nda, ECCO Mail of İstanbul'da, Özdilek Park'ta ve Çekmeköy Metro Garden'daki ECCO Mağazası'nda ve son olarak Bodrum'da tüketicilerine hizmet...