29 / 04 / 2024

Ecco türkiyede mağaza mı açacak

Ecco türkiyede mağaza mı açacak

ECCO’NUN Türkiye’deki faaliyetleri hakkında bilgi veren Ecco Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda, bu yıl 3 yeni mağaza açacaklarını anlattı. Erda, "Türkiye’de her şey yolunda giderse daha fazla mağaza açarız.” dedi.

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Beko'dan 5 yeni mağaza!

Beyaz eşya markası Beko, yeni açtığı 5 mağaza ve yenilediği 9 konsept mağazası ile Ankara’daki konumunu güçlendirdiğini duyurdu.

Hilti Türkiye mağaza sayısını ikiye katlıyor!

Global inşaat endüstrisinin jenerik markası Hilti, 10 ülkenin bağlı olduğu bölgesel üs Türkiye’deki mağaza sayısını 2016 yılında ikiye katlamaya hazırlanıyor. Üç yeni mağaza açan Hilti Türkiye, “Hilti Center" mağazalarının sayısını dokuza çıkardı.

Ecco bu yıl Türkiye'de 3 yeni mağaza açacak!

ECCO’NUN Türkiye’deki faaliyetleri hakkında bilgi veren Ecco Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda, bu yıl 3 yeni mağaza açacaklarını anlattı. Erda, "Türkiye’de her şey yolunda giderse daha fazla mağaza açarız.” dedi.

Boydak Holding mağaza sayısını 107'ye çıkardı!

Boydak Holding, son olarak Akdeniz Bölgesi’nde 2 günde 4 yeni mağaza açarak, 2015 yılında açtığı yeni mağaza sayısını 107’ye çıkardı. Holding 107 yeni mağaza sayısına ulaştı.

Ecco 5 yılda 35 mağaza açacak!

Danimarkalı ayakkabı markası Ecco, beş mağazayla Türkiye pazarına giriş yaptı. Marka gelecek beş yıl içinde mağaza sayısını 35’e çıkarmayı hedefliyor..

Çilek Doğu Anadolu'daki mağaza sayısını 36'ya çıkardı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre şirket, yurt içinde bulunmadığı illere giderek yeni satış noktaları açıyor. Çilek, Kars ve Tunceli'de birer, Diyarbakır'da ise açtığı 2 mağaza ile birlikte Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde toplam 36 noktaya ulaştı.

Adese AVM Isparta Şarkikaraağaç'ta mağaza açtı!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret Isparta'da bulunan Şarkikaraağaç'ta bir mağaza açtı.

Öme Giyim yurt dışında 98 mağaza açtı!

ÖME Giyim, 2006’da satın aldığı İtalyan erkek giyim markası Bagozza ile yurt dışında 98 mağaza açtı. Rusya Güney Afrika’da çok güçlü olan markanın takım elbiseleri ortalama 1500 dolara satılıyor.

Apple'dan Türkiye'ye 6 ay içinde 2. mağaza!

Türkiye'deki ilk mağazasını nisanda Zorlu Center'da açan Apple, ikinci mağazayı Acıbadem'deki Akasya AVM'de hizmete açtı. Dünya genelindeki 444'üncü mağaza olan Apple Store Akasya'nın ilk müşterisi Enes Gülyeşil oldu

Habitat Türkiye'de 45 mağaza açacak!

Mobilya ve dekorasyon markası Habitat'ın Küresel Ortağı Destailleur, "Türkiye'de 5 yıl içinde 5'i büyük 45 adet mağaza açacağız. 45 milyon liralık bir yatırım yapacağız" dedi.

Ecco türkiyede mağaza mı açacak Haberi

Ecco türkiyede mağaza mı açacak

Danimarkalı Ecco, “Sihirli Ayakkabı Boya Sandığı” projesiyle ayakkabı bakım ürünleri satışlarını yüzde 400, ayakkabı satışlarını yüzde 41 artırdı. Ana merkez, sadece 200 euroluk harcamayla gelen başarı üzerine projeyi 90 ülkeye yayma kararı aldı.


Danimarkalı Ecco’nun Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda’nın mağazalara geleneksel Türk ayakkabı boyacı sandığı koyma fikri büyük bir başarıyı beraberinde getirdi. Projeyle Türk kültürünün geleneksel motiflerinden olan ayakkabı boyacı sandıkları İskandinav tasarımlı Ecco mağazalarına yerleştirildi. Proje ilk olarak Özdilek AVM’deki Ecco mağazasında daha sonra 8 Ecco mağazasında uygulanmaya başlanırken Ecco müşterilerine ücretsiz ayakkabı bakımı da sunuldu. Uygulama müşteriler tarafından büyük ilgi görünce bu ilgi satışlara da yansıdı ve ortaya kısa sürede bir marketing başarısı çıktı. “Sihirli Ayakkabı Boya Sandığı” projesiyle ayakkabı bakım ürünleri satışları yüzde 400, ayakkabı...