09 / 05 / 2024

ECCO

ECCO

87 ülkede 15 bin satış noktasına ulaşan, 2013 yılında elde ettiği 1.1 milyar euro ciro ile dünyanın en büyük ayakkabı markalarından Ecco, 3 yıl içinde 15 mağazalık zincir oluşturacak

Ayakkabı markası ECCO Türkiye pazarına giriyor!

DANİMARKALI ayakkabı markası ECCO, bu yıl içinde açacağı 5 mağaza ile Türkiye pazarına giriş yapıyor. ECCO 'nun Türkiye'deki ilk mağazası Marmara Forum alışveriş merkezinde açtı.

A101'den Ramazan Bayramı'na özel bomba kampanya! Bu fırsatı kaçıran dizini döver

Pandemi döneminden sonra en çok zam gelen ürünler arasında yer alan tuvalet kağıtlarına ard arda indirimler geliyor. Bir indirim de A101 marketlerinden geldi. Ecco marka Tuvalet Kağıdı 2 Katlı 32’li olanın satış fiyatı 99 TL'ye düştü.

A101 6 Nisan'da bombayı patlatıyor! Tuvalet kağıdına dev indirim! Yarın son gün

Ramazan-ı Şerif'in girmesiyle indirimler arak arakaya gelmeye başladı. Marketlerde en çok satışı yapılan ürünlerden biri olan tuvalet kağıdına yapıal indirimler herkesin ilgisini çekiyor. 06 Nisan 2023 (Yarın) 32'li Ecco Tuvalet Kağıdının fiyatı 99 TL ile satışa sunulacak.

Ayakkabıda İskandinav stili ECCO’da bir çok üründe indirim fırsatı sizi bekliyor! 22 Eylül 2022 Ecco fiyat listesi

Uluslararası ayakkabı markası ECCO, online satış kanalına yönelik bir çok üründe indirim kampanyası başlattı. Cüzdandan kemere, çantadan ayakkabı ve bota seçili ürünlerde yüzde 30’u bulan indirime giden ECCO, lüksü her daim makul fiyatlara sunmayı hedefliyor.  

ECCO, İstanbul Havalimanı'nda açılacak!

ECCO, ulaştırma ve turizm sektörlerine olduğu kadar alışveriş alanına da büyük soluk getirmesi beklenen İstanbul Havalimanı'nda 100 metrekarelik mağaza için gün sayıyor.

AVM kiralarında olumlu hava esiyor!

ECCO Danimarkalı Genel Müdür Deniz Necati Erda, perakende firmalarının dövizle kiralama yapmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ecco bu yıl Türkiye'de 3 yeni mağaza açacak!

ECCO’NUN Türkiye’deki faaliyetleri hakkında bilgi veren Ecco Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda, bu yıl 3 yeni mağaza açacaklarını anlattı. Erda, "Türkiye’de her şey yolunda giderse daha fazla mağaza açarız.” dedi.

ECCO 6. mağazasını Bodrum'da açtı!

Danimarkalı ayakkabı üreticisi ECCO 5 yılda 35 mağaza açmak hedefine Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi'nde açtığı 6'ıncı mağazası ile bir adım daha yaklaştığını bildirdi.

Ecco 5 yılda 35 mağaza açacak!

Danimarkalı ayakkabı markası Ecco, beş mağazayla Türkiye pazarına giriş yaptı. Marka gelecek beş yıl içinde mağaza sayısını 35’e çıkarmayı hedefliyor..

Ecco Ayakkabı İstanbul'daki üçüncü mağazasını Mall Of İstanbul'da açtı!

Danimarkalı ayakkabı markası Ecco, İstanbul'daki 3'üncü mağazasını Mall of İstanbul'da açtı. Ecco Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda,5 yıl içinde ülkede 35 mağazaya ulaşmayı planladıklarını söyledi.

Ecco, Türkiye'de 3 yıl içinde 15 mağazalık zincir oluşturacak!

87 ülkede 15 bin satış noktasına ulaşan, 2013 yılında elde ettiği 1.1 milyar euro ciro ile dünyanın en büyük ayakkabı markalarından Ecco, 3 yıl içinde 15 mağazalık zincir oluşturacak

Ayakkabı markası ECCO Türkiye pazarına giriyor!

DANİMARKALI ayakkabı markası ECCO, bu yıl içinde açacağı 5 mağaza ile Türkiye pazarına giriş yapıyor. ECCO 'nun Türkiye'deki ilk mağazası Marmara Forum alışveriş merkezinde açtı.

Dünyaca ünlü ayakkabı firması Ecco ilk mazağasını Marmara Forum AVM'de açacak!

Dünyaca ünlü ayakkabı firması Ecco, önümüzdeki hafta Marmara Forum AVM'de açacağı ilk mağazasıyla Türkiye'ye giriyor. Firmanın en büyük hedeflerinden biri ise Güneydoğu'da deri fabrikası kurmak...

ECCO Haberi

ECCO


87 ülkede 15 bin satış noktasına ulaşan, 2013 yılında elde ettiği 1.1 milyar euro ciro ile dünyanın en büyük ayakkabı markalarından Ecco, 3 yıl içinde 15 mağazalık zincir oluşturacak Türkiye pazarına İstanbul'dan giren Danimarkalı ayakkabı markası Ecco'nun CEO'sıı Dieter Kasprzak, "Türkiye'de önümüzdeki 3 yıl içinde 15 mağazadan oluşan bir zincir oluşturmayı düşünüyoruz. 2014 için İstanbul'da ise toplam 5 farklı Ecco mağazası açmayı planlıyoruz" dedi. 


87 ülkede 15 bin satış noktasına ulaşan, 2013 yılında elde ettiği 1.1 milyar euro ciro, vergi öncesi 165 milyon euro, vergi sonrası 106 milyon euro kar ile dünyanın en büyük ayakkabı markalarından olan Ecco Türkiye'de zincir oluşturuyor. Yılda 150 milyon çift ayakkabı pazarıyla Avrupa pazarları arasmdan en büyük potansiyele sahip ülkelerden biri olarak değerlendirilen Türkiye pazarına...