05 / 05 / 2024

Ece Çalışkan Vural kimdir

Ece Çalışkan Vural kimdir

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin kavşak alanlarının da bulunduğu Tuzla-Tepeören bölgesindeki düşük emsalli konut arsalarının metrekare fiyatları, 100-150 liradan 350-450 liraya yükseldi.

İstanbul'da emsal artışları!

Bir parsel üzerine inşa edilebilecek alanı ifade eden “emsal” değeri, parselin piyasa satış değerini doğrudan etkileyen faktörlerdendir. Emsal değeri, parsel ve bölge bazında değişkenlik gösterebilir.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir tarafından kuruldu.

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özol Feyyaz Çalışkan tarafından kuruldu.

Ceça Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ceça Yapı İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Çalışkan tarafından kuruldu. 

Paşa Döner 2020’de 200 şubeye ulaşacak!

Türkiye'de fast food pazarının yüzde 60'ın geleneksel lezzetlerin oluşturduğunu dile getiren Paşa Döner İcra Kurulu Başkanı Adem Çalışkan,"Türkiye'de sektör lideriyiz, 2020'de yüzde 25 büyümeyle 200 şubeye ulaşacağız" dedi...

GMİ İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GMİ İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Çalışkan tarafından kuruldu.

Çalışkan Mobilya Sri Lanka'nın ofislerini tasarlıyor!

İç pazardaki daralmayı ihracatla aşan Çalışkan Ofis Mobilyaları, Sri Lanka’da faaliyette bulunacak. Kişiye özel tasarım mobilya üreten firma yurtdışında 5 mağaza açmayı planlıyor.

Çalışkan Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Çalışkan Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eseyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Çalışkan ve Recep Çalışkan tarafından kuruldu.

Yozgat Çalışkan Göleti'nin inşaatı hızlandı!

Yozgat'ın ilçesinde tarım alanlarının sulaması için projelendirilen Çalışkan Göleti inşaatı hızlandı.

Modoko yurt dışına açılıyor!

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Çalışkan, "Mobilya ihracatını yoğun olarak gerçekleştirdiğimiz ülkelere 25'erli gruplar halinde ziyaretlerde bulunacağız. Potansiyeli en yüksek ve bürokrasi açısından en rahat olduğunu düşündüğümüz ülkeye ilk mobilya AVM'sini kuracağız" dedi...

Ece Çalışkan Vural kimdir Haberi

Ece Çalışkan Vural kimdir

Tuzla, ulaşım projeleriyle değer kazanıyor. Metro çalışmaları başladıktan sonra konut fiyatları, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'yle de arsa fiyatları önemli ölçüde arttı. 


TSKB Gayri̇menkul Değerleme AŞ Özel Projeler Departmanı Yöneti̇ci̇ Yardımcısı Ece Çalışkan Vural, hazırladıkları "Tuzla Bölge Analizi" başlıklı çalışmayı AA ile paylaştı. 


İstanbul’un güneydoğu sınırındaki Tuzla'nın bir kısmının D-100 karayolunun güneyinde, daha büyük olan diğer kısmının ise kuzeyinde kaldığını anımsatan Vural, sahil kesiminde daha çok az katlı, nitelikli sitelerin bulunduğunu aktardı. 


Vural, 2015'te faaliyete geçen Tuzla Viaport Marina'nın ilçeye prestij sağladığını, bu projenin bölgeyi hareketlendirdiğini söyledi. 


Askeri bölgenin de geniş bir alan kapladığı D-100 karayolunun kuzeyinde, farklı şekillerde gelişen bölgelerin dikkati çektiğini anlatan Vural, bu kısımda sanayi bölgesi ile konut olarak gelişmiş bölgeler bulunduğu gibi, henüz yapılaşmaya açılmayan alanların da görüldüğünü belirtti.


Vural, Tuzla'da...