28 / 04 / 2024

Düğün planları yapanlar bu haberi bekliyor! Mobilyaya zam yolda mı?

Düğün planları yapanlar bu haberi bekliyor! Mobilyaya zam yolda mı?

Evlenme hazırlıkları yapanları yakından ilgilendiren haber Modoko Başkanı Çalışkan’dan geldi. Çalışkan, mobilya fiyatlarında yeni yılla birlikte zam gelip gelmeyeceğine yönelik sorulara açıklık getirdi.



Modoko Başkanı Koray Çalışkan,  mobilya sektörünün ithal girdinin çok fazla gerçekleşmediği bir sektör olduğunu belirterek, bunun da Türkiye’yi diğer ülkelere göre avantajlı konuma getirdiği değerlendirmesinde bulundu.

Çalışkan, Bloomberg HT’ye yaptığı açıklamada, Ocak ayında fiyatların stabil devam edeceği müjdesini vererek, “Şubat ayının gelişiyle birlikte fiyatlarımız artış olacaktır ama diğer ürünlerdeki gibi korkutucu seviyede gerçekleşmez" dedi.

Düğün planları yapanlar bu haberi bekliyor! Mobilyaya zam yolda mı?

Mobilya sektörünün ithal girdinin çok fazla bulunmadığı bir sektör olduğunun altını çizen Koray Çalışkan, “Bu durum da bize, diğer ülkelere nazaran ciddi avantaj sağlıyor. 5 milyar dolarlık ihracat hedefimize doğru 4,9 milyarla geçen yıl çok yaklaştık” açıklamasında bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön