23 / 05 / 2024

Ece Erken Yazlık

Ece Erken Yazlık

Polat Towers'ta çıkan yangında evi hasar gören Ece Erken, teselliyi bir hafta önce aldığı Çeşme'deki yazlığında buldu

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Yazlık evlerde havuz krizi!

Yazlık bölgelerdeki evlerini açanlar havuzlarını doldurmaya başlamış, yerel halk ise zaten bu sene kuraklık çekildiğini bu kadar erken su tüketiminin artması ile ilerleyen dönemde çok daha büyük sıkıntılar yaşanacağından endişe ediyor.

Ece Erken mimar Jale Barahya davasından beraat etti!

İstanbul'da mimar komşusu mimar Jale Barahya'ya sosyal medya üzerinden, hakaret ettiği iddiasıyla hakkında 15 bin liralık tazminat davası açılan Ece Erken beraat etti.

Ece erken ev almaktan vazgeçti!

Sunucu ve oyuncu Ece Erken, önceki gün alışveriş yaparken kameralara yakalandı. Erken yaptığı açıklamada “Aslında yazlık bir ev almayı düşünüyordum ama kısmet olmadı ben de otomobil aldım." dedi

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum'daki yazlığına talip!

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum Torba'daki yazlık evine talip oldu. Fiyat konusunda anlaşan Ece Erken, eve sahip olmak için Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah'ın boşanmalarını bekleyecek.

Ece Erken Çeşme'den alacağı yeni evi buldu!

Sunucu Ece Erken, Çeşme'de yeni alacağı evi buldu. Alaçatı'da milli futbolcular Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'la 3 senedir komşu olan Erken, Çeşme'den vazgeçmeyeceğini ve yeni satın alacağı yazlıkta karar kıldığını söyledi.

Ece Erken, Çeşme’deki evini 1.8 milyon TL'ye satıyor!

Sunucu Ece Erken, oğlu Eymen için Çeşme'deki evini satışa çıkardı. Ece Erken, 3 yıl önce Çeşme Ilıca’da bir yazlık almıştı. Ünlü sunucu, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi futbolcuların da oturduğu sitedeki evi satışa çıkardı.

Ece Erken, Alaçatı'daki evini 2 milyon TL'ye satıyor!

ECE Erken, Çeşme-Alaçatı’daki evini satılığa çıkardı. Ünlü sunucu, oğlu Eymen doğduktan sonra kendisine küçük gelmeye başlayan ev için 2 milyon TL istiyor.

Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışları artış gösterdi!

Konut satışlarına da yansıyan artış ile Türkiye genelinde Temmuz ayında % bin 589 konut satıldı. Özellikle Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışlarındaki artış sektöre hareketlilik getirdi.

1945 yılında Çırağan Sarayı yazlık otel yapılacak!

1945 yılında İstanbul Belediyesi, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan harap haldeki Çırağan Sarayı'nı devralmak için harekete geçmiş. Belediye, sarayı yazı Boğaziçi'nde geçirmek isteyen turistler için yazlık otel haline getirecekmiş.

Nehir Erdoğan İzmir Mordoğan'dan yazlık alacak!

Eşi Ahmet Sesigürgil’le evlendikten sonra Paris’e yerleşen Nehir Erdoğan, tatil için geldiği İzmir’in keyfini çıkartmaya devam ediyor. İkilinin, çok beğendikleri Mordoğan'dan yazlık alacakları konuşuldu.

Muğla'da yazlık konut piyasası yükselişte!

EVA Gayrimenkul Değerleme, Muğla'da yazlık konutların çevre verileri ve gelişimlerini inceleyerek yazlık konut değerlerini ve beldelerdeki fırsatları ortaya koyuyor.

Onur Öngün: Yazlık almak yatırım değil, lüks!

Onursal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, en çok ‘yatırım için yazlık alınır mı?’ sorusuyla karşılaştıklarını belirterek, yazlık alımlarını sosyal bir yatırım olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Ece Erken Yazlık Haberi

Ece Erken Yazlık

Erken'in çevresine, "Yangından sonra buraya sığındık. İki-üç ay İstanbul'a dönmem" dediği öğrenildi. 


Alaçatı'da bir sitedeki, fiyatları 350 bin ile 1 milyon dolar arasında değişen villalardan birini annesi için alan Erken, yazlığın ücretinin bir kısmını nakit öderken, diğer kısmı için de uzun vadeli kredi aldı. 


Dört odalı ve havuzlu villanın bulunduğu sitede; Galatasaraylı futbolcular Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın da yazlıkları var. Erken, yeni yazlığının fotoğraflarını geçtiğimiz günlerde Instagram'da paylaştı. 


Başak Çokan /...