09 / 05 / 2024

ece holding ile Ideal Standard

ece holding ile Ideal Standard

1875 yılında ABD’de kurulan Ideal Standart isimli banyo ürünleri üreticisi Türkiye’de Ece Holding ile ortak oldu. İki şirket Ideal Standard Yapı A.Ş. adı altında yüzde 50-50 ortak bir şirket kurdu. Ece Holding hali hazırda Türkiye’de Ideal Standard için

Limak İnşaat'tan 764 milyon dolarlık dev anlaşma! 

Kuveyt, havalimanında inşa edilecek yeni terminalin bir kısmını yapması Limak Holding ile 764 milyon dolarlık sözleşmeye imza attı. İşte ayrıntılar...

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Doları olanlara şok! Doların düşeceği rakam resmen açıklandı! O rakamı gören inanamadı!

Sık sık dolar kurunun düşeceği ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olan ekonomist Necmettin Batırel, son tahminiyle yine dudakları uçuklattı. Necmettin Batırel, doların kaç liraya düşeceğini açıkladı. Peki dolar kaç lira olacak? İşte milyonları şok eden o rakam...

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ece Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Dolar değil bu sefer çakılan altın olacak! Necmettin Batırel'den tansiyon yükselten altın açıklaması! Almayın 

Dolar kurunun düşeceği ile ilgili yorumlarda bulunan Necmettin Batırel'den bu sefer altın uyarısı geldi. ''Almayın'' diyerek uyaran Batırel altının çakılacağını söyledi.

Rekabet Kurulu'ndan Cengiz ve Kalyon İnşaat'a onay çıktı! İki patron o işten çekildi

Rekabet Kurulu, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ ve Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Havalimanı'nı inşa etmek ve 25 yıl boyunca işletmek amacıyla 7 Ekim 2013 tarihinde kurulan İstanbul Grand Airport’taki (İGA) hisselerinin Cengiz Holding ile Kalyon Holding'e devrine onay verdi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Dragon City İstanbul Projesi için imzalar atıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap Holding ile Çinli Chinamex şirketi Dragon City İstanbul için imzayı attı...

TORKAM Holding ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti arasında 7.8 milyar dolarlık protokol!

TORKAM Holding ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti arasında konut ve madencilik alanında işbirliği ve yatırımı kapsayan 7.8 milyar dolar büyüklüğünde anlaşma imzalanıyor.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Tekfen'den salgınla mücadeleye 8 milyon 750 bin TL'lik katkı!

Tekfen Holding ile Tekfen Vakfı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 8 milyon 750 bin TL'lik katkı sağlıyor.

Göztepe, Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Türkiye'de inşaat ve enerji sektöründeki yatırımlarla adından söz ettiren Türkerler Holding, Göztepe ile 4. kez sponsorluk anlaşması imzaladı

Ev fiyatları yüzde 15 artacak!

İzak Hason Emlak Danışmanlığı kurucusu İzak Hason, faizlerin düşeceği ile ilgili haberlerin piyasayı canlandırdığını ve yılın ilk sekiz ayındaki satışların son 10 senin yüzde 50 altında olduğunu ifade etti.

ece holding ile Ideal Standard Haberi

ece holding ile Ideal Standard

Anlaşmayla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ece Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, “ Ideal Standart dünyanın en büyük firmalarından biri dünyanın çeşitli ülkelerinde operasyonları var. Çalışan 10 bin üzerinde çalışanı var. Banyo ürünlerinin çeşitlendirilmesinde dünyanın en büyük kurumlarından biri, bu nedenden ötürü bu anlaşma çok önemli” dedi.


100 MİLYON LİRA CİRO

Çenesiz Ideal Standart ile kurdukları ortak şirketten yapacakları üretimle 5 yılda 100 milyon lira ciro hedeflediklerini söylerken ortaklık teklifinin Ideal Standart’tan geldiğini söyledi. Çenesiz, “Ortaklık teklifi gelince olumlu baktık. Fakat 2009 krizi Ideal Standard’ı etkiledi ve o dönem ortaklık gerçekleşmedi. Fakat şimdi bunu gerçekleştirebildik. Firmanın doğrudan Türkiye'ye yatırım yapması için de bu çok bir adım oldu” diye konuştu.



1.7 MİLYAR DOLARA SATILMIŞTI

1875’te kurulan Ideal Standart’ın Avrupa’da 15 üretim tesisi bulunuyor. 1875’te...