13 / 05 / 2024

ECE Kiremit kimin

ECE Kiremit kimin

Ece Kiremit Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Çenesiz, bu ürüjnle ilgili olarak diğer üretiicilere de know how desteği verebileceklerini ve sektördeki katma değeri artıracaklarını söyledi.

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

Ece Turanlı: Yatırıma devam!

"Önümüzdeki 4 yıl içerisinde tamamlayacağımız yatırımlara başladık" diyen Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Turanlı yatırıma devam edeceklerini belirtti...

Ece Grup İnşaat Proje Geliştirme Ve Yönetimi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ece Grup İnşaat Proje Geliştirme Ve Yönetimi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Ece tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sheraton Residence kimin?

2019 yılının Aralık ayında teslimlerin gerçekleşeceği Esenyurt Sheraton Residence projesinde 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkana yer veriliyor. Peki Sheraton Residence kimin?

Kılıçoğlu Kiremit yeni ürünlerini tanıttı!

Endel Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Kılıçoğlu Kiremit, Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı

Ece Erken mimarına dava açtı!

Ünlü sunucu Ece Erken mahkemelik olduğu mimara dava açtı. Mağduriyetinin giderilmesini isteyen Erken'in avukatı açıklamalarda bulundu.

Venara Bağcılar kimin?

“Şehrin Kalbinde, Standartların Çok Ötesinde” sloganıyla basına tanıtılan Venara Bağcılar projesi 422 konuttan meydana gelecek. Peki Venara Bağcılar kimin?

Kılıçoğlu Mikrokil Kiremit ile uzun ömürlü çatılar!

Bu yıl 90. kuruluş yılını kutlayan Kılıçoğlu, Mikrokil Kiremit üretiyor. Kılıçoğlu kiremitleri standartların çok üzerinde su geçirmezlik özelliğini de içinde barındırıyor.

Esenler Ömür İstanbul kimin?

Toplam 218 konut ve 3 adet dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi 13 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Peki Esenler Ömür İstanbul kimin?

Ece Erken'i mimar komşusu mu dolandırdı?

Ünlü sunucu Ece Erken, komşusu olan mimar tarafından dolandırıldığını iddia etti. Erken takipçilerini "Sözleşmesiz iş yapmayın" diyerek uyardı.

Serenity Pendik kimin?

29 Nisan 2017 Cumartesi günü basına tanıtılacak olan Serenity Pendik projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te 20 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Serenity Pendik kimin?

Hoşdere Semt Bahçekent kimin?

Toplam 669 daire ve 24 dükkandan meydana gelen Semt Bahçekent projesinde daire fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 950 TL'den başlıyor. Peki Hoşdere Semt Bahçekent kimin?

Ece erken ev almaktan vazgeçti!

Sunucu ve oyuncu Ece Erken, önceki gün alışveriş yaparken kameralara yakalandı. Erken yaptığı açıklamada “Aslında yazlık bir ev almayı düşünüyordum ama kısmet olmadı ben de otomobil aldım." dedi

ECE Kiremit kimin Haberi

ECE Kiremit kimin


Ece Kiremit, Ar-Ge merkezindeki ürettiği yeni ürün Bioksit Kiremit ile kiremiti ihraç edilebilir bir ürün hale getirmeyi hedefliyor. Türkiye'nin kiremit ihracatının komşu ülkelerle sınırlı olduğunu belirten ECE Kiremit Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Çenesiz, bu ürüjnle ilgili olarak diğer üretiicilere de know how desteği verebileceklerini ve sektördeki katma değeri artıracaklarını söyledi.

Çenesiz, Ar-Ge çalışmaları sonucu özel bir hammadde ve formülle ürettikleri Bioksit Kiremit sayesinde kiremidin de ihraç edilebilir bir ürün haline geleceğine ve hak ettiği fiyat seviyesine çıkacağına inandığını belirtti. Bu alandaki yatırımlarına devam edeceklerini vurgulayan İsmail Çenesiz, "bu inovasyon ile birlikte Ar-Ge'nin geleneksel sektörlerde dahi ne kadar önemli olduğunu ortaya koyduk. İnovasyonu sadece ileri teknoloji ürünlere dair bir kavram gibi görmek doğru değil. Geleneksel bir çok sektörde de inovasyon...