28 / 04 / 2024

Ece Turanlı: Yatırıma devam!

Ece Turanlı: Yatırıma devam!

"Önümüzdeki 4 yıl içerisinde tamamlayacağımız yatırımlara başladık" diyen Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Turanlı yatırıma devam edeceklerini belirtti...



TÜRKİYE'nin önde gelen şirketlerinden Taşyapı'nın, 2017’yi yatırım yılı ilan ettiğini anlatan Taş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ece Turanlı, "Gayrimenkulden enerjiye, turizmden tarıma birçok farklı alanda faaliyetlerimiz bulunuyor. Önümüzdeki 4 yıl içerisinde tamamlamayı planladığımız yatırımlara başladık. Hürriyet gazetesi ile yaptığımız bu toplantılar bölgenin potansiyelim ortaya çıkarmak adma çok verimli oluyor. Sanayicilerimizin sorunları gündeme taşıyarak gelecek planlarına katkı yapmak istiyoruz. Bunları daha önce düzenlediğimiz yaşadık. Şimdi OSB’leri gezerek daha bölgesel çalışmalara imza atıyoruz" dedi.

 

TURİZME GÜVENİMİZ TAM


Taş Yapı’nm konut üretiminin yanı sıra enerjiden turizme kadar birçok farklı alanda faaliyetler yürüttüğünü dile getiren Ece Turanlı, şunları anlattı: "Taş Yapı’nın hikayesi 40 yıl önceye dayanıyor. Konut üretimi yapıyoruz aynı zamanda alt yapı ve üst yapı işlerine de imza atıyoruz. İstanbul’da tamamlayıp satışa sunduğumuz iki projemiz var. Aynı zamanda hastane projelerimiz devam ediyor. İstanbul Okmeydanı ve Göztepe hastanelerini yeniden.yapıyoruz ve bunları son teknoloji ile donatıyoruz. İnşaat Türkiye’de bitmeyen bir sektör. Genç nüfus çok yüksek. Sürekli konut ihtiyacı var. Turizm sektöründe ilk yatırımı 6 yü önce yaptık. Bundan sonrası için de yeni projeler var. Biz bu sektöre umutla bakıyoruz. KKTC Havalimanı işletmeciliği yapıyoruz." İstanbul’daki Four Winds konut projesinin de kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Turanlı, "Four Winds çok güzel bir lokasyonda yer alıyor. 230 konut satışı yapıyoruz. 3+1,4+1 ve 5+1 konutlar satıyoruz" diye konuştu.

 


Hürriyet 


Geri Dön