20 / 05 / 2024

Ece Kiremitte yenilik

Ece Kiremitte yenilik

Ece Holding, kiremit üretiminde tarım toprağı kullanımını bitirdi. Yaptığı Ar-Ge ile kayadan kiremit üretimini sağlayan Ece, yeni ürününden yüzde 30 daha çok kazanırken, tarım toprağını da kurtardı

ECE Türkiye Türk markalarını yurt dışına taşımaya hazırlanıyor!

ECE Türkiye’nin 18. Perakende Günleri’nde düzenlediği etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini firmanın standında buluşturdu. 

Türk markalarının uluslararası pazarlarda büyüme platformu; ECE Türkiye!

ECE Türkiye’nin 18. Perakende Günleri’nde düzenlediği etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini firmanın standında buluşturdu.

Ece Sükan İstanbul'da ev arıyor!

Moda Editörü Ece Sükan, İstanbul'da yeni bir ev arayışına girdi. İstediği daireyi bulamayan Sükan, lüks bir otele yerleşti. Sükan, 3 aydır kaldığı otel için 80 bin TL ödedi.

Ece Şen Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ece Şen Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Akgül tarafından kuruldu. 

Ece Erken’e mimar şoku! Banka hesabına haciz kondu!

İç mimar Jale Barahya tarafından açılan dava sonucunda mahkeme sunucu Ece Erken'i haksız bulunca, 40 yaşındaki sunucunun banka hesabına haciz konuldu.

Ece Erken mimar Jale Barahya'ya ateş püskürdü!

Sunucu Ece Erken evini dekore eden ve kendisini dolandırdığını iddia ettiği mimar Jale Barahya'ya adeta ateş püskürdü

Ece Erken, mimar Jale Barahya'ya hakaret ettiği için yargıda!

Ece Erken, evini dekore eden mimar Jale Barahya hakkında ‘Ben dolandırıldım, siz dolandırılmayın’ diye bir paylaşım yaptı. Mimarın şikayeti sonrasında Erken hakkında 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye'nin yeni CEO'su oldu!

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye’nin yeni CEO’su olarak atandı. ECE Grubu CIO’su Henrie W. Kötter, “ECE Türkiye’nin yönetimini Stefan Zeiselmaier’e emanet etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz." dedi...

Ece Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Gül tarafından kuruldu.

Ece, 14 AVM'yi nasıl farklılaştıracak?

Türkiye'de 14 AVM'nin kiralama ve yönetimini yapan Ece, Almanya'da başlattığı dijitalleşme çalışmalarını Türkiye'ye de taşıdı. Her AVM'nin sanal bir kopyasını oluşturacak olan şirket, otoparklar, yemek alanı ve ortak alanlarda da yenilik yapacak.

Ece Erken ve Jale Barahya davasında son durum!

Evinin dekorasyonunu yapan mimar komşusu Jale Barahya’nın 1 ay süreyle koruma kararı aldırdığı sunucu Ece Erken, mahkemenin bu kararına itiraz etmişti, Ece Erken’in itirazını mahkeme reddetti.

Jale Barahya Ece Erken’den korunmak için tedbir istedi!

Sunucu Ece Erken, evinin dekorasyonunu yapan mimar komşusu Jale Barahya ile mahkemelik oldu. Savcılığa şikayette bulunan ve hakarete uğradığı iddiasıyla 15 bin TL tazminat davası açan Jale Barahya, Ece Erken’den korunmak için tedbir istedi. 

Mimar Jale Barahya'dan Ece Erken'e dava!

Ece Erken'in kendisini dolandırdığını iddia ettiği mimar Jale Barahya Ece Erken'e 15 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Ece Kiremitte yenilik Haberi

Ece Kiremitte yenilik

Ece Holding, çatı kaplamalarının en önemli malzemesi olan kiremit üretiminde tarım toprağının kullanılmasını bitirdi. Türkiye'de tarım toprağının kiremit üretiminde kullanılması yasak. Ancak bu durum kiremit için muaf tutuldu. Ece Holding, Ar-Ge çalışmaları sonucunda ilk kez tarım toprağı kullanmadan kiremit üretmeyi başardı. Kayaç malzemeyi öğüterek yapılan bioksit kiremit tarım toprağının hammadde olarak kiremitte kullanılmasının önüne geçti. Klasik kiremite göre yüzde 30 daha pahalı olan bioksit kiremit, 700 bin liralık araştırma masrafıyla bulundu. Ece Holding şirketi Ece Kiremit'in özel hammaddeler kullanılarak ürettiği bioksit, geleneksel kiremitlere oranla daha yüksek soğuğa daha dayanıklı, daha iyi su, ısı ve ses yalıtımına sahip. Bu özellikleri nedeniyle de geleneksel kiremitlere oranla yüzde 30 pahalı satılacak. Yıllık 310 milyon adet kiremitin üretildiği Türkiye'de, 125 milyon adetle pazarın...