02 / 05 / 2024

Ece Sükan evi

Ece Sükan evi

Moda Editörü Ece Sükan, İstanbul'da yeni bir ev arayışına girdi. İstediği daireyi bulamayan Sükan, lüks bir otele yerleşti. Sükan, 3 aydır kaldığı otel için 80 bin TL ödedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

Ev sahibi 'kendim oturacağım' dedi kiracısını çıkardı: Aynı evi 3.600 TL yerine 14 bin TL'ye ilana koydu!

Konya’da oturduğu eve 3 bin 600 TL kira veren Necip Fazıl Kocaman, konut sahibinin “çık kendim oturacağım” baskısıyla evini boşalttı. Ev sahibi evi 14 bin TL'ye ilana koydu. Duruma tepki göstere kiracı, ev sahiplerini vicdanlı olmaya davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını anımsattı... 

Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya! 200 bin TL kredi 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı! 23 Ekim Yeni Opel Corsa fiyat listesi

Cesur ve yalın Alman tasarımı, üstün teknolojisi ve verimli motor seçenekleriyle satışs çıkan Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya başladı. 200 bin TL kredi için 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı devam ediyor. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ‘Enflasyon, 2026’da tek haneye inecek’

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyonun 2026’da tek haneye düşeceğini açıkladı. Yılmaz, "2024’ten itibaren kademeli olarak enflasyonun düşeceğini ve 2026 yılında yüzde 8,5 gibi tek haneli rakamlara döneceğimizi öngörüyoruz” dedi.

Ek MTV'de can sıkan gelişme! Büyük ceza kapıda

MTV ile ilgili yeni gelişme. Torba yasayla meclise gelerek kabul edilen ve çok tartışılan ek MTV için itirazlar sürüyor. Ancak yasanın iptali için yapılan itirazların sonucunu beklemeniz ve ek MTV'yi ödememeniz halinde de büyük cezalar gelebilir. İşte tüm detaylar...

Yeni ev sahibi sözleşmeye rağmen kiracıyı tahliye edebilir mi? Kiracılar 1 aylık süreye aman dikkat!

İstanbul'da bir ev sahibi, kiracısına binayı boşanacağı eşine devredeceğini söyleyerek evi tahliye etmesini istedi. Peki, bu durumda kiracı evden çıkabilir mi? Yeni ev sahibi sözleşmeye rağmen kiracıyı tahliye edebilir mi? İşte detaylar...

TOKİ asil olarak hak sahibi oldunuz ne demek? TOKİ'den çıkan evi kiraya verebiliyor musun?

TOKİ’den konut alma hakkı elde edenler birtakım sorularına yanıt aramaktadır. İşte bu durumda sorulan soruların yanıtları!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

TOKİ kura asil olarak hak sahibi oldunuz ne demek? TOKİ'den çıkan evi kiraya verebiliyor musun?

TOKİ kuraları bilindiği üzere milyonlarca kişinin gündemini oluşturmaktadır. Bu kapsamda TOKİ konut sahibi olacak kişilerin sorduğu sorularda da geniş yer kaplamaktadır. İşte o sorulardan bazıları!

Elon Musk'un canını sıkan gelişme! Araçları geri çağırılıyor

Tesla, Çin'de satılan 67 bin 698 aracını geri çağırdı. Araçlardaki hataların düzeltilmesi için yazılımlarının düzeltileceği ifade edildi.

Ev aldım, kiracı çıkmıyor ne yapmalıyım?

İçinde kiracısı bulunan evi satın alan kimseler, kiracının tahliye sürecinde sorun yaşayabiliyor. Siz de "Ev aldım, kiracı çıkmıyor ne yapmalıyım?" diye soruyorsanız işte yanıtı...

Kara kış gelmeden müjdeli haber geldi! Faturaları devlet ödeyecek!

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte artan faturaları ödemekte zorlananların imdadına devlet koşuyor. Maliyetiyle can sıkan faturalar devlet tarafından karşılanacak.

Eşyaları eve sığmayan Rachel Araz, yeni evine taşındı!

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’a gelen hediyeler evine sığmadı. Evi ağzına kadar dolan ünlü isim, yeni evine taşındı.

Ece Sükan evi Haberi

Ece Sükan evi

İstanbul’da aradığı gibi bir daire bulamayan Ece Sükan, lüks bir otele yerleşti. 3 ay boyunca otelde yaşayan Sükan, konaklama bedeli olarak da nakit 80 bin TL ödedi.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ümit Benan'dan boşanan Sükan, boşandıktan sonra İstanbul'daki dairesini boşalttı. Son yıllarda bir ayağı sürekli yurt dışında olan ve New York-Paris-İstanbul arasında mekik dokuyan Ece Sükan, Türkiye'ye dönünce de yeni bir ev arayışına başladı.

Boğaz manzaralı lüks bir oteli üç aylığına kiralayan Sükan, bir gecelik için bin 400 TL ödüyor. Sükan, normalde 125 bin TL tutan konaklama ücreti yerine 80 bin TL ödedi..

Eşinden boşanan Sükan, İstanbul'da yeni bir ev alacak.

Ünlü isimler nerede...