17 / 05 / 2024

Ecem Gedikkaya

Ecem Gedikkaya

Devre mülk ve devre tatil satışlarında dolandırıcılığın arttığını belirten tüketici dernekleri ve hukukçular, vatandaşları sözleşme imzalarken dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Gebeş ve Ecem Erdem ortaklığında kuruldu.

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecemsan İnşaat Ve Beton Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Şahin Ecem tarafından kuruldu.

Kms Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Kms Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Ecem Komsuoğlu Uslu tarafından kuruldu.

Bukalemun Gıda Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bukalemun Gıda Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ecem Bülbül tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Giresun'da 21.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya'da yer alan gayrimenkulü 21 milyon 944 bin 651 TL bedelle satışa çıkardı.

Giresun'da 21.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya'da yer alan arsayı 21 milyon 944 bin 651 TL bedelle satışa çıkardı.

Giresun'da 21.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 21 milyon 944 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Giresun'da 21.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gedikkaya'da yer alan arsayı 21 milyon 794 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ecem Orman Ürünleri Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecem Orman Ürünleri Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ecem Özyazı tarafından kuruldu.

Koronavirüs otel inşaatlarını vurdu!

Otelleri.net ekibinden Ecem Güneş, Emlakkulisi.com okurları için ''Koronavirüs otel inşaat sektörüne olumsuz etkileri'' konusunu kaleme aldı. İşte o yazı...

Ecem Group İnşaat Medikal Elektrik Elektronik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecem Group İnşaat Medikal Elektrik Elektronik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Er tarafından kuruldu.

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım Ve Mühendislik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hegtech Dijital Teknolojiler Yazılım Ve Mühendislik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sendur Aydın ve Ecem Yıldırım ortaklığında kuruldu. 

Ecem Gedikkaya Haberi

Ecem Gedikkaya

Bazı fırsatçı firma ve kişilerin süslü reklam ve broşürlerle devre mülk ve devre tatil alıcılarını dolandırdığını belirten tüketici dernekleri ve hukukçular, tüketicilerin hiçbir neden olmadan 14 gün süre içinde cayma hakkının bulunduğunu, belirtilen hususlarda yaşanan herhangi bir eksiklikte ise sözleşmenin istenilen zamanda feshedilebileceğini kaydetti.


Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Genel Başkan Yardımcısı Aziz Koçal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre mülk satışlarının ve bu devre mülklerin aidatlarının adeta "modern dolandırıcılık" yöntemi haline geldiğini savunarak, bu alandaki mağduriyetlerin her geçen gün arttığını söyledi. Koçal, haksız kazanç peşinde koşan bazı şirket ve kişilerin işini düzgün yapan firma ve tüketicileri zor durumda bıraktığını aktardı.


Devre mülk satışı yapan bazı firmaların boş araziler, süslü reklam ve broşürlerle tüketiciyi mağdur etmeye devam ettiğini öne süren Koçal, alıcıların sıkıntıya...